Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trele morele suszone

KWADRANSOWE GRUBASY I PANI od lat je prowadząca

Polecane posty

Właśnie oglądam ten program i widze że pani prowadzaca ma niezle sadelko, czy nie sadzicie ze taka osoba nie jest wiarygodna w takim programie, daje rade innym a sama wyglada jak klocuszek

Gość operator filmowy
kamera dodaje kilgramow , w rzeczywistposci jest chuda i koscista

tak, tez o tym niedawno pomyslalam!!!!!!!! i ta taka dietetyczka c czesto sie wypowiad ma jeszcze wieksze gabaryty;)

to ciekawe jakie chude sa w takim razie te co mimo kamery szzuplo wygladaja:D no slyszalalam ze kamera 5kg dodaje

Z tym dodawaniem kg to nie do konca, ciagle slysze ze aparat dodaje kg, ze kamera a Ja zawsze wygladam chudo jak w rzeczywistosci a nawet chudziej, dlatego sie z tym nie moge zgodzic

Gość operator filmowy
Prosze sie ze mna nie klocic , moje filmy otrzymaly 8 Oscaro i 20 nominacji wiec wiem co mowie 😡

Gość jamszoła
fakt,w tv wygląda sie na więcej.Może być normalnej budowy kobietą.Jak spotykamw realu np Mołek, Horodyńską czy Pieńkowską , tą małą ze Złotopolskich to one chyba mają po 40 pare kilo w rzeczywistości a tv wyglądają normalnie

Obie panie widac nie stosuja sie do swoich zalecen, a mogly by swiecic przykladem, nie sa otyle, jednak 80 cm w brzuszku to na pewno nie maja Mam tez takie pytanie, te min 80 cm to w talii mamy miec? Bo ta kobieta mierzyla je w brzuchu, ja w brzuchu mam 80- 82 cm a w talii 64, wiec cos mi tu nie gra a brzuch mam plaski :-/

Nie kłocę się, tylko u mnie jest odwrotnie, mi aparat odejmuje jeszcze kg a nie dodaje i kamera rowniez :-/

no widac szeroka jeses ale rzeczywiscie duza roznia miedzy buchem a talia;)

Czytałam kiedyś wywiad z tą babką, i ona sama stwierdziła że grubasy zarzucają jej że każe im się odchudzać, a sama tyje. Zaczęła tyć kilka lat temu po rozstaniu z facetem. ogólnie poraziła mnie jej dieta. Bo mówi w tv jak ważne jest jedzenie 5 posiłków, a sama je tylko jeden. Zawsze nosi obszerne czarne marynarki, lub skórzana kurtkę, i myśli ze to optycznie ją wyszczupli. No nie wiem, ale gdybym była grubasem, to rady takiej pani jakoś by do mnie nie przemówiły. Bo jak można promować zdrowy styl życia, samem takiego nie prowadząc. Bardziej przemawia o mnie program na tvn style,

Gość operator filmowy
Tak na powaznie to o kim wy mowicie ?

Gość alka0987
dokladnie i co program opowiada o kaloriach które ma kromka chleba ze smalcem. a któz to takie tluste jedzenie żre???

No wlasnie nie jestem szeroka, mam plaski brzuch, sylwetke sportowa bo nie mam duzego wciecia w talii, stad mnie to zdziwilo, bo figurke zrobilam sobie swietna, doczytalam juz, w talii 80 cm to alarm a nie brzuchu

setuniu zmierz talie i brzuch na kosciach biodrowych, w najszerszym miejscu i zobacz jaka bedziesz miec roznice i zobaczysz o co mi chodzi ;-)

AAAAAAAA na kosciach biodrowych to tak:) ja tam brzuch na pępku zawsze miezylam:D