Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

quasar2009

bez stanika ?

Polecane posty

Gość kasieńkaPom
1a 2d, f 3b nie mogę się doczekać lata, no choćby ciepłej wiosny. Mam malutkie i w ciepłych ciuchach nie mam się specjalnie czym pochwalić. A w lecie cieńsze bluzeczki "bez", nie na codzień ale randki, imprezy itp. Na plaży toples - mam otwartego chłopaka i wyluzowane towarzystwo. Wtedy koleżanki z dużymi biustemi zazdroszczą mi swobody bo opalać się to i owszem ale przy chodzeniu czy piłce moje małe i sterczące piersi prezentują się zdecydowanie lepiej.

Gość ppppppppert
1b 2d 3c mięciutki ale nie prześwitujący W zależności od ruchu i pozy wszystko jest ukryte lub cały owal piersi jest dokładnie widoczny. Kolor dobieram tak żeby widoczny był stan mojego małego sygnalizatora podniecenia. Zauważyłam że najbardziej na faceta działa jak w trakcie rozmowy twardnieją mi spokojne najpierw sutki. Ja zresztą też to uwielbiam.

Gość wrettta
1a 2b 3c mój facet uwielbia jak zaserwuję mu piwo topless. wcześniej nabuzowję sutki i maczam je w piwku przy nim. piwko wypija jednym tchem a potem ...

Gość kuku ryku na patyku
1b 2c ale sportowo to u mnie bardzo ładne i starane stroje 3b z silnymi skłonnościami do c - z widocznym kształtem, sutkiem i kołysaniem piersi