Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojoj jak piecze

OPRYSZCZKA NARZĄDÓW PŁCIOWYCH

Polecane posty

Gość ojoj jak piecze

Po czym wam przeszło to cholerstwo kobitki? Zawsze mi to wraca zimą lecz wystarczyło łyknąć heviran tydzień i mijało a teraz biore juz heviran miesiąc i nadal boli. A lekarz nic nie mówi. Tylko heviran i krem vratizolin...

Gość ojoj jak piecze

Gość fdfdfd
wiesz co ja nie mam peoblemow z opryszczka narzadow plciowych ale od zawsze mialam to paskudztwo na wargach praktycznie caly czas odkad pamietam to zawsze zima na wardze policzku brodzie przeszlo po heviranie tylko nie standardowej dawce, popros lekarza o mocniejsza dawke, ja sie przyznam ze łykalam po 6 tabeltek dziennie :| ale przeszlo

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwww
jak długo łykałaś i ile miligram...

Gość fdfdfd
jak dlugo hmm mialam 3 opakowania i je całe wziełam to był heviran 800mg to bylo podczas wakacji bo juz mialam dosc tego ze mam jechac na wakacje nad morze a tu znowu zimy :| i szczerze pomogło teraz mam 1 zimke raz na 2 miesiace, wtedy smaruje vratizolinem i biore kilka (okolo 4 tabletek) heviranu i nie wyłazi wiecej. goi sie i na jakis czas mam spokoj

Gość tylko heviran

Gość fdfdfd
sa jeszcze tabletki o zblizonym skladzie jak nie identycznym o nazwie Zovirax (jak masz) tylko cena straszy pamietam ze 2 lata temy sprowadzane kosztowaly okolo 150zl a działaja jak heviran

Gość a kto sie z tego wyleczył

Gość fdfdfd
to jest wirus ktory siedzi w tobie do konca zycia, nigdy sie z tego nie wyleczysz mozesz jedynie spowodowac ze nawroty stana sie rzadsze i mniej uciazliwe ale niestety jak i opryszczka na wargach jak i na narzadach plciowych nie jest wyleczlna

Gość to bardzo boli
a wymrażanie ciekłym azotem ? derma kiedys mowil o tym.

Gość fdfdfd
'a wymrażanie ciekłym azotem ? derma kiedys mowil o tym.' mozesz powiedziec cos wiecej o tym?

Gość jhkhk