Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana...sytuacja

jest tu ktos kto mi pomoze zrozumiec zachowanie tego faceta?

Polecane posty

Gość zalamana...sytuacja

otoz widxzialam pare razy jak sie na mnie patrzyl od znajomych wiem ze mu sie podobam tak mowil przynajmniej pozniej spotkalismy sie przypadkowo w sklepie rozmowa..i on zapytal czy przyjde do jego kolegi na urodziny zaprosil mnie ja sie zgodzilam poszlam bawilismy sie swietnie..tance buziaki itd mila rozmowa pozniej mowil ze mnie odprowadzi ale tego nie uczynil i tu zaczyna sie problem....w ogole nic sie nie odezwal po tej zabawie przeprosil mnie mowiac ze byl pijany ale nie osobiscie przez kogos.... moze tutaj ktos mi cos powie bo na uczuciowym zero reakcji:O

może ktos mu nagadała głupot, np. że się do Ciebie nachalnie dobierał albo coś takiego i koleś niema odwagi spojrzeć Ci w oczy?

Gość cholera też mam słabość
może na tej imprezie wpadła mu w oko inna i dlatego zaczął Cię olewać.... albo chodziło o zakład że przyjdziesz z nim na tą imprezę a reszta już go wali.... z tego co piszesz to chyba młodzi jeszcze jedsteście skoro nawet się dogadać jak ludzie nie potraficie

no i sama pomyśł, spotykasz sie z kolesiem bo znajomi powiedzieli że mu się podobasz.... całujesz się z nim przy pierwszym spotkaniu, on nawet potem do chaty Cię nie odprowadził a ty siedzisz i myślisz to chyba nie wygląda na związek ale raczej na przygodę skoro na pierwszym spotkaniu obściskujesz się z facetem to się nie dziw że potem Cię olewa

Gość joozio
moze sie spil, uprawial gwaltowny ostry sex z inna dziewucha, myslal ze z toba. i dlatego cie przeprasza

Gość wssibskkaaa
bez przesady..to juz sie nie mozna na 1 spotkaniu pocalowac? co w tym zlego? przeciez nieposzli ze soba do lozka

co to w ogole za txt "nie dziw sie, ze cie olewa jak sie z nim na pierwszym spotkaniu obsciskujesz" a co ona na niego wskoczyla czy jak? on jej nie obsciskiwal?

no to jeśli masz jakąś logiczną teorię wścibska to zapraszam do dyskusji....ja już swoje podejrzenia wyraziłam, moim zdaniem facet zachowuje się jak dzieciak i nie ma tu czego dalej analizować

a naet jakby poszli to chyba tez nie ma w tym nic zlego, hę? a poza tym zamiast rozkminiac to z nami, powinnas sie jego o to zapytac. Wyslij mu jakiegos neutralnego smsa, w stylu, ze sie dobrze bawilas czy cos...jak nie odpisze, to jest nie wartym Ciebie dupkiem, ktorym nie warto sie przejmowac

Gość A mówią że pierdoła to ja
OzP to też nic zdrożnego jak się znacie dłużej niż 25 min.

czereśnia, nigdy nie słyszałaś że to kobietę mianuje się "łatwą" i "puszczalską" a faceta w takiej sytuacji się nie ocenia negatywnie ? w kwestii zachowania nadal funkcjonuje podwójna moralność, inaczej ocenia się zachowania kobiet inaczej mężczyzn; rozrywkowy facet to macho, rozrywkowa dziewczyna to dziwka

Gość wssibskkaaa
od kiedy pocalunek swiadcze o tym ze dziewczyna jest dziwka???????? poza tym jakby mnie facet po imprezie zostawil sama i rob co cchesz ( pewnie byla noc)bo kopnelabym go w d.....i nie zast sie nad tym ... dla mnie tez dzieciak

Gość beauty girl
a co tu rozumiec? zostawil cie po imprezie nie odezwal sie to chyba mowi samo za siebie i nie tlumacz go ....jakby chcial to by sie odezwal do ciebie...