Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metro 23on

męzczyzna + depilacja

Polecane posty

Gość metro 23on

siemka jaki stosunek macie do depilacji poszczegolnych czescia meskiego ciala. niech kazdy sie wypowie co o tym sadzi. co mozna depilowac a czego nie wypada. czy Wam kobietom to przeszkaadza np jak facet ma wydepilowane nogi?? pozdrawiam

gdybym się nie bał bólu wydepilowałbym sobie to wstrętne ryło, bo mi się golić nie chce. A jak raz przyszedłem do roboty z modnym dwudniowym zarostem, to szef powiedział, żebym się bliżej skóry golił.

Gość przeciętna
Bardzo lubię gdy facet ma wydepilowane pachy i jest ogolony tam na dole..... Klata i nogi wyglądają lepiej we włoskach ale wiadomo u każdego faceta inaczej to wygląda, jedyn z karakułem na klacie wygląda ok a inny wręcz odrzuca.... podstawa to pachy i strefa intymna, jak koleś jest zadbany tam na dole to wymiękam

Gość juz mowilam
:O

Gość przeciętna
hmmmm aż się rozmarzyłam

Gość
Musi mieć ogoloną twarz, taki mężczyzna jest zadbany.

Gość metro 23on
dobre z tym szefem zeby golic sie blkizej skory ale zapewne ten szef nie ejst zbyt tolerancyjny i wyrozumialy. pozdro dla szefa :)

Gość depilacja
pachy + jajka, koniecznie na goleniu nog przez facetow mi szczegolnie nie zalezy, ale tez nie uwazam zeby bylo to niemeskie

A ja nie mam nic przeciwko wydepilowanym facetom ;p Tzn, akceptuje wydepilowane wszystko, oprocz nog ;p

Gość metro 23on
to mi sie podoba :) bo chyba i tak najwazniejszy jest czlowiek dokladnie to jaki on jest w srodku okrycie to bardzo mily dodatek

Gość przeciętna
metro a Ty jesteś wydepilowany hmmmmmmmm ?!

Gość metro 23on
kiedys ogolilem nogi ze dwa razy w sensie wydepilowalem depilatorem ale to bylo jakis czas temu w sumie fajnie sie czulem fajne takie bylo uczucie gdy zalozylo sie spodnie takie uczucie chlodu z masowaniem :) i sie zastanawiam czy jeszcze raz tego nie zrobic. ja tu nie ukrywam chcialbym to zrobic z uwagi na samopoczucie a nie higiene od higieny jest mydlo i woda:)

Gość ona blond
czego nie, jak dla mnie ok

Gość Marcia89
witam wszystkich:) jak dla mnie depilacja miejsc intymnych u mężczyzn jest jak najbardziej dobra, same plusy widze zresztą jesli mężczyzni lubia ogolone i gładkie kobiety to dlaczego kobieta ma nie miec tej przyjemności u mężczyzny, jest to higieniczne i sprawdza sie przy oralnych pieszczotach naprawde

Gość Marcia89
Mój mężczyzna sam wyszedl z tą propozycją na początku sobie pomyslałam ze jak to , nie no zeby facet tam sie golił ale teraz naprawde nie chciałabym juz inaczej tak jest rewelacyjnie dla nas obojga

wezcie skonczcie pierd***c. facet+depilacja=ciota. pod pachami jeszcze ok, ale cala reszta? nogi? hahaha!

nienawidze facetow przesadnie dbajacych o swoj wyglad. kiedys jak poszlam z kolezanka do pubu, usiadlysmy przy stoliku a obok siedzial koles ktory wygladal jak kobieta. mial wydepilowane brwi, solara no poprostu myslalam ze sie porzygam. nie wiem byc moze sa kobiety ktorym podobaja sie tacy metroseksualni panowie, ale mi nie i w zyciu bym sie z takim nie zwiazala.

Gość ja powiem tak ....
ja tam lubię jak facet jest facet ....no chyb a że tam na dole miałby prawdziwy busz to miło by było jakby się z lekka przyciął ale nie golił....włosy na klacie nogach i pod pachami mi nie przeszkadzają a wręcz przeciwnie są bardzo męskie :D....a takie wydepilowane lale są nie w moim guście

Gość dla mnie golenie nóg
to przesada, zarówno u mężczyzn jak i u kobiet

Gość Oddam oddam
Mnoe osobiście brzydza włosy pod pachami u fecetów, nie wspomnę już o kobietach :o Mój facet przycina włosy pod pachami na 7-10 mm. Nogi, klatkę ma zarośnięte, ale nie za dużo. Okolice intymne też przycina, bo nie lubię długich kłaków w buzi :o

jak dla mnie koles powinien byc troszeczke "zaniedbany" tzn nie powinien golic pach 2 dniowy zarost na twarzy tez strasznie mi sie podoba a co do nóg to chyba bym usiekła jak bym zobaczyła ogolone aaaaaa

Gość kiszona
Mom zdaniem depilacja pod pachami jeszcze ujdzie ale inne czesci ciala juz nie :)pozdrawiam

Temat zakładany po raz setny. Facet ma golić twarz i jaja. Twarz - wiadomo. Jaja - żeby lepiej się ssało partnerce (bawi tutaj pierdolenie, że powodem ma być higiena :D) Nogi :D:D:D:D bo jebnę.

nieogolony facet intymnie???? wlosy w buzi partnerki??? to chyba ma malego penisa.....:((( sorki.....przystrzygam tylko ale nie gole...... JESTEM FACETEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Moim zdaniem mężczyźni powinni depilować całe ciało, ale nie golić głowy. Jeśli o mnie chodzi, to gdy mężczyzna ma jeszcze delikatne włosy na nogach, to nie jest źle, ale jak takie mocne to ohyda. A to, że to świadczy o testosteronie to bzdura. Skory my kobiety się golimy to się facetom też nic nie stanie. A co do włosów na głowie to powinien mieć taką grzywkę. Ewentualnie może mieć lekki zarost. W przypadku niektórych to nawet nieźle wygląda. Ale takie głupowy jak kozia bródka powinni se faceci darować.

Gość gość
jajka wydepilowac , reszta nie