Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropelka Smaku

Kobiete ciągnie do Kobiety

Polecane posty

Gość Kropelka Smaku

Jestem heterosexualną kobietą...!!!!:))) Uwielbiam sex z męrzczyzną...czasami jednak mam ochote na przygode z kobietą...pociąga mnie piekno kobiecego ciała...:)) Czy to coś złego??Czy to jest chore??

E tam, od razu chore. Ja też kocham kobiety i ich ciała, a jestem w 100% heteroseksualna. Z tym, że ja już swoją ciekawość co do seksu z kobietą kilka razy zaspokoiłam, nie żałuję, i już mnie do łóżka z kobietą nie ciągnie. Lubię tylko na nie patrzeć.

Gość miła kobietka
czemu chore od razu? ja też jestem hetero, jestem z facetem w związku,ale pociągaja mnie kobiety i nieraz marze o czyms wiecej z nimi:)

Gość Kropelka Smaku
ok ale gdy już tego zasmakuje i mi sie to spodoba ale z facetami tez bede chciała to robić to co to bedzie oznaczało????

Hmmmm... nie miałam okazji spróbować choć chętnioe skosztowałabym. Jedynie śniło mi się. Było pięknie w tym śnie!

Gość miła kobietka
Kropelka Smaku że np jestes biseksualna:)

Gość Kropelka Smaku
Czy uprawiając sex z kobietą nie staje sie bi???? Czy może jak już to zrobie to mi to przejdzie???

Gość Kropelka Smaku
.....uprawiając sex równoczesnie z facetem.....

Gość pixel
Generalnie to moglo byc gorzej ...moglas miec paracie na sex z dwoma facetami a wtedy partner moglby miec watpliwosci, chociaz tez niekazdy Natomiast jesli chodzi o to czy jestes bi czy hetero to osobiscie wydaje mi sie ze to czysta ciekawosc.. zeby sprobowac. Moja dziewczyna kiedys mi sie przyznala ze spedzila noc ze swoja przyjaciolka i nie uwazam to za cos nienormalnego i nie jestem tez specialnie zazdrosny.. Jak cie kreci na tego typu doznania to sprobuj w trojkacie z facetem albo z przyjaciolka ;)

Gość Kropelka Smaku
CIĄGNIE MNIE DO KOBIET KTORYCH NIE ZNAM WIEC PRZYJACIÓŁKI ODPADAJĄ...TRÓJKACIK NARAZIE TEZ..DOPUKI NIE SPROBUJE ...:))

Gość Kropelka Smaku
dziś zobaczyłam nago moją babcie...już mnie nie ciągnie do kobiet :(

Gość Kropelka Smaku
To o babci nie moje..ktoś sie podszył bo mam nik niezabezpieczony...!!! Ludzie dajcie psokuj..idzcie na interie.pl jeśli chcecie sobie jaja robić... Zegnam całą Kafeterie...:!!