Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepocieszona.

nauczyc sie przyjemnosci..

Polecane posty

Gość niepocieszona.

cześć wszystkim. niedawno straciłam dziewictwo. uprawiałam seks może z 5 razy, wcześniej, mniej-więcej pół roku uprawialiśmy petting - palcówka i mineta- sprawiało i nadal sprawia mi to ogromna przyjemność. bardzo sie kochamy. jednak martwię sie, że podczas seksu nie czuje przyjemności, ani bólu, czuje tylko ze jest we mnie, jednak to nie to samo uczucie jak przy placówce. mój chłopak jest doświadczony, i ja naprawdę mam ochote na seks, nie robie tego w żadnym wypadku z musu .napewno nie chodzi o to, ze penis jest za maly, bo jesli taki maly palec sprawiał mi przyjemnosc, to penis tym bardziej powienien. zastanawiam sie czy to normalne ze zaraz po straceniu dziewictwa nie czuje przyjemnosci podczas seksu? czy to sie kiedys zmieni. ps. probowałam roznych pozycji.

Gość niepocieszona.
oj nie! 100 razy wole palcowke od minety!

Gość niepocieszona.
czy jest ktos, kto przeczyta UWAŻNIE to co pisze i odpowie mi?

Gość Paulinka 13334
Z czasem nauczysz się przyjemnosci. :) Orgazm przychodzi z czasem, Skoro mineta sprawiała Ci przyjemnośc,to moze spróbuj pozycji,przy której będziesz mogła stymulowac swoją łechtaczke.... Po prostu musicie dużo cwiczyc. :) Wszystko przyjdzie z czasem. Jeśli wiesz,że coś sprawia Ci przyjemnośc,poproś partnera żeby w łóżku robił to na co masz ochotą i to co lubisz :) Moze kup wibrator, sprawdz co robic żeby było Ci przyjemnie i potem odtwórz to samo z partnerem.

Gość niepocieszona.
chce sie cieszyc seksem, nie lechtaczka! ;(

Gość oSeks
kurcze, ja też niedawno straciłam dziewictwo, ale mam problem. Po prostu nie mam żadnych odczuć podczas seksu. Dlaczego? nawet tzw "palcówka" nie może przynieść mi przyjemności. dlaczego jestm tak niewrażliwa? :(

Niepocieszona, rozumiem co czujesz. Chodzi o to że twój partner zaginał palce po włożeniu ich w ciebie i w ten sposób pocierał opuszczkami palców twoją przednią ścianę pochwy, gdzie znajduje się punkt G. Penetracja penisem nie daje stymulacji tego rodzaju i dlatego nie daje ci takiej przyjemności jak palcówka.

Gość niepocieszona.
777-X to jakie odczucie daje seks?

Gość Paulinka 13334
Zajebiste:D Tylko trzeba sie doświatczyc i uprawiac sex częstooooo ! Trening czyni mistrza :D

Gość niepocieszona.
Paulinka 13334 mam 'czuła' pochwe, bo palcówka mnie zadowala. czy to znaczy ze naucze sie tej przyjemnosci? jak sie jej nauczyc? co robic? a tak apropo. od ilu cm penis jest 'ok' dla was? :D

Gość Paulinka 13334
Od 16 :) mniej wiecej,mój facet takiego ma i jest w miarę w pożądku :) Bo dlugośc nie jest najważniejsza tylko umiejętności.... hm... jak się jej nauczyc... Należy skupiac się podczas sexu na rzeczach którę Cię bardziej podnicają.... Problem nie leży w budowie ciała tylko w głowce :) Musisz dobrac pozycje,która najbardziej Ci odpowiada... :) U mnie to przyszło z czasem. Sex stawał się coraz bardziej przyjemny:) Zobaczysz,będzie ok. Cwiczyc! :)

777X moze miec rację - penis jest ogólnie wiekszy - ale nie naciska punktowo własnie tam, gdzie tego najbardziej potrzebujesz. A przeciez pochwa cała nie jest wrazliwa, tylko wybrane (często losowo u róznych) punkty. powinnas chyba wybierac takie pozycje (i tylko takie) w których penis oddziałuje dokładnie tam gdzie przedtem palec... no nie? spróbuj jeżdzca z duzym odchyleniem do tyłu np...

Gość mam ochote
mój ma 19cm i moja kobieta mówi ze jest za długi...a wy co na to

Są pewne pozycje, które sprawiają, że penis może stymulować punkt G (np. pozycja na pieska - przy odpowiednim ustawieniu, albo klasyczna a nogi "na pagony").

Gość niepocieszona.
Paulinka 13334 moj ma z 14/15 cm.. najlepiej mi jak mam nogi na jego ramionach, iwec jak jest gleboko. w innych pozycjach jest gorzej. czy to znaczy ze jest za krótki?

Gość Paulinka 13334
Nie jest za krótki,nie wiem czy wiesz,ale pochwa kobieca moze się przystosowac do dlugości penisa partnera.... Nio to w takiej pozycji się kochajcie,albo na pieska właśnie jak powiedziała koleżanka po wyzej. Albo na bolu więkrzośc kobiet dochodzi łatwiej niż w klasycznej. Po prostu musi upłynąc trochę czasu,zanim zaczniesz czerpac przjemnosc z sexu. Mysl o podniecających rzeczach. :)

Gość niepocieszona.
ale czy od przykladowo 0% przyjemnosci przy pozycji klasycznej, na pieska, na jeźdzca mogę dojść do 100%

Gość mam ochote
sąjeszcze różne zabawki...moze spróbuj tego....wtedy wolniej ale skuteczniej mozesz się nad tym skupić...

Gość mam ochote
i ocenisz ktore miejsca powodują max podniecenie...i tak dobierzesz pozycje

Gość Paulinka 13334
Tak Wredniak Paskudny jest koleżanką powyzej... A co jesteś facetem? :D:D:D

niepocieszona, 100% działania pozycji ci nikt nie zagwarantuje ;) dlatego masz ćwiczyć, zeby poznać, co ci daje najwiekszą frajdę.. kazdy jest inny.

Gość Paulinka 13334
Tak,zabawki to dobry pomysł :P

Gość mam ochote
Paulinka...zabawki to swietne rozwiazanie...a co stosujesz??

Gość niepocieszona.
nie chce miec tylko jednej pozycji, ktora dziala na mnie!

Gość niepocieszona.
co do zabawek. najlepsza jest palec xD no i prysznic x

Gość Paulinka 13334
Ja kiedyś,tylko raz stosowałam naklądtę wibracyjną...Tzn mój facet :P było z nią masa śmiechu,bo ciągle się okręceła :P Ale wkońcu zrobiło się przyjemnie :P Tylko jest problem... bo nakładka stymuluje łechtaczkę a jak koleżanka chce miec orgazm pochwowy to może np. wyprubuj ten wibrator,staraj się nim zaspokoic a potem popros partnera zeby robił to samo :)

Gość mam ochote