Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAjdi438

tęsknie a on nic o spotkaniu

Polecane posty

Gość KAjdi438

tak za nim tesknie, za moim chlopakiem...ostatnio widzielismy sie w piatek i w sobote...jutro bede w jego miescie, tak wiem, mowil mi ze ma egzaminy, zaliczenia, wejsciowki...ale nic nie wspomnial o naszym spotkaniu:( nie zaproponuje pierwsza, bo nie lubie pierwsza proponowac spotkan i on o tym wie, pojsc do niego, czy czkac az on zaproponuje?

Gość KAjdi438
on dzwonil niedawno, powiedzial ze jutro ma 2 zaiczenie, wejsciowke, w srode bedzie sie uczyl na egzamn, a w czwartek na zaliczenie piatkowe,...on wie ze bed w jego miescie, bo zawsze jestem od srody do niedzieli...

Gość KAjdi438
nie caly tydzien :|

na twoim miejscu na razie dalabym mu spokoj, jest sesja, chlopak musi sie uczyc(wiem co to za bol:O ). gdy egzaminy sie skoncza na pewno nadrobicie ten tydzien, w ktorym sie nie zobaczycie macie gg, telefony- na pewno bedziecie utrzymywac ze soba kontakt

Gość KAjdi438
wlasnie....dam spokoj, jezel jutro caly dzien nie wspomni o spotkaniu...a wie ze jestem tylko do piatku w naszym miescie, to w czwartek przyjade do niego na godzinke, dobry pomysl? ciagle dzwoni, piszemy ze soba.