Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość per aspera ad astra

Wasz PIERWSZY RAZ

Polecane posty

Gość per aspera ad astra

Jakie byly wasze wrazenia po tym pierwszym razie? I jaki byl? Ciekawi mnie, jak to bylo u innych:D

Gość per aspera ad astra
No w sumie podobno rzadko kiedy ten pierwszy raz wychodzi tak jak powinien hehe:D a ile mieliscie lat? I ile juz ze soba byliscie?

Gość diskodupa
najpierw przez pół godziny zastanawiał się gdzie ma wsadzić, a potem włożył do połowy, raz machnął, powiedział "odczuwam dyskomfort" i wyjął :o

Gość kiki helo kity
serio była z ta zle ze nawet nie wiedział gdzie wsadzić? jejku... i co dalej?

klasycznie, chłopaki zostawili w akademiku wolny pokój, to znaczy zaleli pały gdzieś na obcym terenie, a akademiku A5 pokój 217 odbyła się przemiana, z prawiczka na chopa. Była śliczną blondyneczka i od tego czasu wszystkie moje kobiety to blondynki, włącznie z żoną, podobną zresztą do tej pierwszej.

Gość mięso armatnie
mój też nie wiedział gdzie wsadzić, dopiero jak mu pokazałam to wrzasnął: "o boże, tam jest dziura!" tak się potem śmiałam, że w ogóle nie czułam co on ze mną robi :D ale czego wymagać od siedemnastolatka.

mmm...moj pierwszy raz byl w hotelu, w jego urodziny. BYlam mocno spieta, i nie moglam sie rozluznic...po probach wszedl we mnie ale nie poszalał \"tam\" bo mnie bolalo, ale za to kolejne razy byly super

Gość per aspera ad astra
Dobre z tym ze nie wiedzieli gdzie;D Moj juz nie byl prawiczkiem wiec troche inaczej bylo:)

Gość few
8 miesięcy razem, bolało, za którymś podejściem dopiero się udało. krwi nie było ;)