Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula2890

Bóle stawów, sennosc, bóle głowy. Co Jest? Prosze o odp

Polecane posty

Hej! Dzis jest moj 27dzien cyklu. Staramy sie z moim mezczyzna o dziecko. To moj pierwszy cykl po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych - Harmonet. BRalam je 8miesiecy. Tak wiec podejrzewam ze mialam dni plodne poniewaz czulam bóle brzucha, jajnikow bylo bardzo duzo sluzu w tych dniach. Od paru dni moj facet mowi ze inaczej mu sie ze mna kocha. Lepiej, jak to on opisal \"bardziej mokro i ciasniej\". Piersi mam wieksze i cięższe ale nie bolą. Ale od jakiegos tygodnia ciagle bym spala dzisiaj w ogole, nie moglam rano wstać a spalam przez noc jakies 8godzin. Wrocilam spalam od 15 dopiero niedawno sie obudzilam a co najlepsze spałabym dalej!. Bolą mnie dzisiaj stawy zwlaszcza plecy z tyłu, łydki, ramiona, całe rece. Ogolnie wszystko. Dzisiaj rano poprostu mialam tyle sluzu jak sie obudzilam bialego ale nie bardzo lepkiego ze to koniec. Mierzylam tempke w pochwie - jest podwyzszona 37,6. W czwartek ide robic bete... Czy ktoras z Was w czasie cioazy miala podobne objawy do moich? Czy mozliwa jest ciąża? Prosze o odpowiedzi, dziekuje

Gość dobrze niech chociaz
tak mialam takie objawy :P a zmeczenie i bole mieśni spowodowane byly brakiem magnezu i żelaza. Bralam magnez b 6 i zelazo oraz wit dla mam i wszystko wrocilo do normy.

Hej dziekuje ze mi odpowiedzialas! Czułas sie tak jakbys miala byc chora? Ja sie tak czuje jakbym miala opasc z sił. Staram sie naprawde duzo pić. W ogole wygladam jak przez okno podkrążone oczy, wiecznie zmeczona, na dodatek troszke syfkow mi wyskoczylo a nuie mialam problemow z cerą. A po jakim czasie zrobilas test? Mam nadzieje ze bede mama i zazdroszcze Ci ze Ty nia juz jestes:)

Gość dobrze niech chociaz
a kiedy powinnas dostac okres? u mnie objawy byly natychmistowe juz po 7 dniach zorientowalam sie ze cos nie gra. Najbardziej dokuczala mi sennosc i bole piersi. ww 1 Cizy nie mialam zadnych przykrych dolegliwosci a drugiej czulam sie tak jak ty. Myslalam ze to grypa i po 10 dniach takich objawow poszlam do lekarza internisty z grypą a ten mnie wyslal na badania morfologie itd zrobilam odrazu bete i jak odbieralam wyniki to bylam w szoku :D ogolnie po ok dwoch tyg od zaplodnienia zrobilam bete i wyszla pozytywnie po drodze do domu kupilam test sikany i tez byl pozytywny. Ale najlepiej robic test w dniu spodziewanej miesiączki a bete mozesz szybciej zrobic.

ja jak byłam w ciązy i jeszcze nie wiedziałam to miałam cos takiego jak objawy grypy żołądkowej ale bez biegunki i wymiotów- jadłowstręt, zmęczęnie, blada jak ściana az leciałam przez ręcę. Zrób badanka- możliwe, że .....:) powodzonka

miesiaczka powinna przyjsc 2ugiego lutego. Robilam bede we wtorek w zeszlym tygodniu i 20sty dzien cyklu to byl wynik mniej niz 1:(, teraz chce zrobic 28ego dnia cyklu... Boje sie ze znow sie zawiode ale raczej juz powinen wykryc... A 20stego dnia bylo pewnie za wczesnie jak myslicie? Dziekuje za wsparcie kochane bardzo pragne tego malenstwa!

Gość o ludzie kochani
następna ma wszystkie objawy tydzień po zapłodnieniu :O tak, od jutra będziesz miała mdłości pojutrze pojawi ci sie ciemna pręga na brzuchu a od poniedziałku będziesz czuła ruchy :O "za wsparcie kochane bardzo pragne tego malenstwa!" to dlatego 8 miesięcy żarłaś harmonet???

Gość moj syn tez sie szybciej
do ludzie kochani - przeciez te objawy zmeczenie sennosc to nie sa typowe objawy ciąży. Ja tez w tydz po zaplodnieniu mialam straszne bole piersi i to tak okropne ze z placzem lecialam na pogotowie. tam dostalam zastrzyk przeciwbolowy i po tym zastrzyku rozbolalo mnie wszystko jeszcze bardziej. Włącznie z zębami. Pamietajj kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje

Jak widac nie tylko TE objawy mi towarzysza, napisalam rowniez duzo innych spraw ktore moga cos w sobie miec. Kjazdy organizm jest inny. A \"zarlam\" Harmonet tylko dlatego ze na dzidziusia nie moglam sobie pozwolic wczesniej. Nie Twoja sprawa dlaczego polykalam te tabletki, jednak mysle ze jestem odpowiedzialna. Lepiej tak niz sie obudzic po miesiacui jak te smarkule ze jest w ciazy i jak to mozliwe potem aborcja lub tabletki wczesnoporonne. Zastanow sie nad soba, ja sobie nie mam nic do zarzucenia.

Gość o ludzie kochani
masz rację idę się nad sobą zastanowić . . . . . . . . . . już wróciłam ja też nie mam sobie nic do zarzucenia :)

Nie musisz byc tAka wredna ja bardzo pragne tego dziecka. A ty musisz byc taka zlosliwa, gdybys Ty o cos zapytala ja bym ci odpowiedziala w miare mozliwosci i wiedzy bo po to wlasniejest FORUM.

Dziewczyny to bardzo krepujace. GLupio mi o tym mowic. Wyszlam z wanny i tego sluzu bialego bylo bardzo bardzo duzo brzydko mowiac zwisal mi z wiadmo czego jakies 15cm :| Taki bialo przejrzysty... To 26 dzien cyklu nie wierze abny to byla owulacja o co tu chodzi?!?!?! Wioem to dosc niesmaczne ale nie mam kgoo sie zapytac prosze pomozcie

Gość można czy nie
zrob rano test ciążowy taki zwykly i nie nastawiaj sie na rzeaden wynik. Zrobisz to bedziesz wiedziala. Moze nie wyjsc peny w 100% ale warto sprobowac. Jednak jak pokaze ciaze to napewno w niej jestes. Wynik negatywny moze byc zafalszowany.

Ale ja sie boje zrobic ten test juz jutro. 1 lutego amm miec @ wtedy zrobie test. Ale ten sluz to byl szczyt wszystkiego byl bialo przejrzysty i badalam sobie szyjke macicy przed kąpielą.... Bardzo ciasno ledwo wlozylam palec na dodatek wejscie do szyjki macicy (kuleczka:)) dosc rozpulchniona/ Co dalej? A jezeli teraz w czwaretk pojde na bete to czy wyjdzie jakis wynik? PRAWDZIWY ?

Gość ja jestem w ciązy i nie mam
żadnego suzu, dziewczynyu kazdy organizm reaguje inaczej...

Gość można czy nie
test beta hcg z krwi wykrywa juz 10 dniową ciąże.Poniewaz mniej wiecej w tym czasie dochodzi do wytwarzania hormonu hcg przez organizm ciężarnej. Jesli jednak jest to przed okresem zaleca sie zrobienie testu dwa razy czyli np jutro i pozniej w piatek aby porownac czy beta wzrosla czy tez nie.

Gość o ludzie kochani
blllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeee.... ale mi obrzydziłaś, a jadłam akurat :O

o matko dziewczno, okropne rzeczy wypisujesz, o tym sluzie, tragedia, naprawde nikogo poza toba twoj sluz nie ochodzi. mi to wyglada na jakas chorobe, watpnie zeby po ok 10dniach od poczecia nagle mialas takie objawy jak kobieta w 9 miesiacu. pozatym te slownictwo - lece na bete,tempka, sluz sluz i jeszcze wiecej sluzu, poweidz swojemu facetowi co tu wypisujesz, pewnie sie ucieszy.

Gość o ludzie kochani
hej paula wrzuć fotkę śluzu to ci powiemy czy zaszłaś czy nie Eeeeee nie ma jej pewnie już "poleciała na betę" żeby być pierwsza w kolejce

glitzy - świetne fotki, uroczy malec:) Autorko, istnieje możliwośc ze jesteś w ciazy bo objawy mozna miec po 10 dniach (1% kobiet), ale my Ci nie powiewy czy to ciąza czy grypa, poczekaj spokojnie, 2 dni przed @ zrob pre test i zobaczysz. I daruj sobie opsi swojego sluzu, to jest malo apetyczne;/