Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość decimatoorr

czy chciałabyś na partnera 25 latka faceta który sie nigdy nie całował??

Polecane posty

Gość ja mam prawie 3 dychy
i nigdy nie miałem dziewczyny

ale to nie ty kropka zalozyles ten temat i ja koledze odpowiadalam nie interesuje mnie twoje zdanie ma moj temat..czepiacie sie ze niechca a jak chca to ze nie dziewice jak dziewice to wtedy boicie sie rozdziewiczac.....zastanowcie sie chlopy czego wy chcecie...dopiero jak sie sami zrozumiecie i bedziecie wiedziec czego chcecie to z lapkami do kobiet al enie wczesniej

najpierw znajdz taka ktora cie zechce a potem sobie mow co bys chcial a czego nie...zycze powodzenia w dzisiejszym swiecie i podejsciu ludzi

tiaa; ja was wszystkich baardzo kocham :D chęć zawsze jest tylko skąd ja mam wiedzieć czy nie jesteś staruchem po 50 ?!

Gość wreducha
i tak i nie, z jednej strony taki "czysty" a z drugiej ... nie wiem ;p;p

Gość odpowiem na temat
byłam z facetem, który miał 27 lat i nigdy nie miał dziewczyny, nie całował się, był prawiczkiem. męczyłam się z nim przez 1,5 roku, byłam w nim bardzo zakochana, a on we mnie... ale jednak męczyłam się. facet był strasznym pesymistą, ciągle powtarzał, że dziewczyny to kurwy, które tylko lecą na ładną buźkę i kasę, opowiadał mi o swoich niepowodzeniach z kobietami itp. przy tym facet nie miał pracy, studiował zaocznie i ogólnie niewiele w życiu robił, tylko potrafił gadać o swoich planach. no ale zależało mi na nim, wydawało mi się, że swoją miłością dam radę wyleczyć go z tego jego żalu, że wyciągnę go z tej stagnacji, bo ogólnie to nie był zły człowiek, tylko strasznie zakompleksiony i pełen pretensji do świata. nie wiem, czy wynikało to z tego, że nigdy nie miał dziewczyny, czy raczej nigdy nie miał dziewczyny przez to, jaki był. niestety, przez jego podejście miałam go już po prostu dosyć. z jednej strony przelał na mnie wszystkie swoje uczucia nagromadzone przez te lata, z drugiej strony - nie potrafił się zupełnie otworzyć i stworzyć ze mną normalnego związku...ciągle powtarzał, że pewnie kiedyś odejdę, że jestem z nim z litości itp. nie wytrzymałam w pewnym momencie i odeszłam, mimo że mi na nim zależało. pewnie urzekła was moja historia :P

Gość odpowiem na temat
prawiczek, ale dlaczego? zdajesz sobie sprawę, że takim mysleniem tylko odpychasz ?

Nie chciałam dawać tu zdjęć... :) Raczej obrazek. ;p A tak swoją drogą - dlaczego? ;>

Gość odpowiem na temat
po co miałaby to robić na siłę :| prawiczek, rozpieprzasz mnie

No, tyle to wiem... Nie raz tutaj na takie coś trafiłam... :/ Ktoś kogoś wydał z profilem na n-k, albo podał konkretne dane... :/

Kropek, więcej dystansu do dziewictwa. ;) Zobaczysz, że życie nie jest takie czarno-białe i nie wszystko idzie zgodnie z naszymi zasadami/ideałami/marzeniami... Musisz się jeszcze wiele nauczyć, więcej luzu - to przede wszystkim.

o sobie? nie mam nic do zarzucenia moze oprocz zjechanej z lekka psychy ;) ale nie mysle jak Ty "zadna dziewczyna raczej sie nie masturbuje myslac o mnie " zaloze sie ,ze dziewczyny maja o wiele ciekawsze zajecia o tego :P

Jak byście się urodzili jak ja to też byście tak skończyli. Nie pierdolcie farmazonów. Jak ktoś jest brzydki to już nic nie pomoże. I nic innego nie ma tu do rzeczy