Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

Wierzycie w Koniec świata??

Polecane posty

A Ja właśnie nie wiem dlaczego.. ale ta data jakoś jest dla Mnie przekonywujaca.. co nie znaczy że chce żeby w 2012 był koniec świata...

ojciec pio nie pisze o koncu swiata.. kosciol tez o tym nie mowi, wszyscy natomiast twierdza ze nadejdzie nowa era zreszta wcale sie nie dziwie.. jest tyle okrocienstwa na swiecie, coraz wiecej ludzi przestaje wierzyc w Boga, zatracaja sie, sa wojny, wszystko sie komplikuje.. mowi sie ze historia lubi sie powtarzac.. i mam glupie wrazenie ze sie powtorzy zeby przedewszystkim ludzie uwierzyli i sie nawrocili

Lady Love - dlaczego to bylo dla Ciebie przekonujace? Jak przyjdzie koniec swiata to zginiemy wszyscy, no bo w koncu bedzie to koniec swiata, no nie? A wtedy to juz nic nas i tak nie bedziecie obchodzic :P

czy wierze ? oczywiscie ! wszystko ma swoj koniec ;)....proces konca swiata zaczal sie bardzo bardzo dawno temu ;)....doslownie chwile po jego powstaniu :) jednak nie bedzie wam dane zobaczyć ostatnich kilku dni.....

Nie pisze o końcu świata to prawda.. ale przepowiednia jest przerażająca.. ból ,śmierć, straszne...

A mi kabel USB.. a skąd wiesz .. może akurat dożyjemy Końca Świata.. tak naprawdę przepowiednia przepowiednią.. każdy mógł sobie kiedyś coś zapisać.. zakopać żeby przetrwało..dziś to odkrywamy.. czytamy i wierzymy w to co ktoś kiedyś napisał.. ale skoro dziś nikt nie wiem kiedy nastąpi koniec świata.. to skąd ludzie żyjąc kilkaset lat temu mogli to wiedzieć.. tak naprawdę nikt może poza Bogiem nie wie kiedy będzie koniec świata i jak on będzie wyglądał..

gdyby to byla przepowiednia jakiegos jasnowidza to bym to olala, ale Ojca Pio? czesc prawdy musi w tym byc.. tyle ze nie jest tam napisana dokladna data.. było napisane ze Jezus zaniedlugo wstapi na ziemie.. nigdy nie wiadomo o jaki czas dokladnie Jezusowi chodziło

Człowiek człowiekiem.. nie mówię że Ojciec Pio nie jest wiarygodny.. ale już tyle razy miał być koniec świata i co.. dalej żyjemy..

a ze minelo juz czy dopiero 52 lata od tej przepowiedni to mozemy tylko doszukiwac sie znakow jakie sa w niej zawarte

tak tylko ze Ojciec Pio o koncu swiata nie mowi tylko o nowej erze, zauwaz ze o koncu swiata mowili jehowi a nie chrzescijanie

W przepowiedni jest napsiane że Nowy York i inne miasta zostana zniszczone.. a co z Polską??

A mi kabel USB.. a skąd wiesz .. może akurat dożyjemy Końca Świata.. przezylem juz kilka koncow swiata ;)...widocznie jestem duchem

Tak ale ... te wsyzstkie katastrofy śmierć wojny i ten ból kojarzy mi sie z końcem świata.. zwał jak zwał

nie wiem .. i chyba nikt tego nie wie, moze nie jest tam nic o Polsce napisane ze wzgledu na naszego papieza?

To że kilka razy miał być koniec świata a go nie było nie znaczy że za Twojego życia koniec świata nie nastąpi..

Tak ale ... te wsyzstkie katastrofy śmierć wojny i ten ból kojarzy mi sie z końcem świata.. I tu masz racje ...wszystko co wymienilas skalda sie na proces konca swiata ;)

Wiecie co, koniec swiata moze byc w kazdej chwili, idzcie sie lepiej modlic przed obrazkiem ojca Pio :P

a mi sie te wszystkie wojny itd kojarza ze starym testamentem.. Bog kilka razy tez nie wytrzymał i targnal na ziemie zrzucajac rozne okrucienstwa na ludzi ktorzy sie od niego odsuneli.. moze teraz tez nie moze juz na to patrzec?

wiem!! po prostu tak napisało mi się że przepowiednia Ojca Pio o nowej erze to koniec świata.. nie czepiajcie się pomyłek.. czytając uważnie wiecie o co chodzi...

To że kilka razy miał być koniec świata a go nie było nie znaczy że za Twojego życia koniec świata nie nastąpi.. Zycze ci by nie nastąpil za twojego....za mojego nie ma szans sie zakonczyc ;)

Tak a to czemu za Twojego życia nie będzie.. skąd wiesz, że w nocy gdy Ty będziesz spał nie spadnie na ziemie żadna kometa.. albo coś w tym stylu?

wole opcje o wojnach, bolu , cierpieniu, glodzie, suszy, powodziach ... o gwiazdkach , kometach mysle gdy na nie patrze ;) zadna nie spadnie ...przynajmniej narazie :)

Halo... czyżby knoiec dyskusji??

A Ja.. nie chcę cierpieć.. nie chcę odczuwać głodu pragnienia, patrzeć na ból cierpienie śmierć to przerażające

to przerazajace.. ale i tak patrzysz na to codziennie.. codziennie w wiadomosciach mowia o wojnach, o mordercach.. w tv, w internecie wszedzie jest przemoc.. nie tylko na ludziach ale i na zwierzetach.. niszczymy to co ludzkie.. nas samych, ludzie nie zdaja sobie z tego sprawy.. moze potrzebuja takiego szoku ze strony Boga? takiego postrachu czy cos z tych rzeczy.. wydaje mi sie ze inaczej nie zrozumieja co robia