Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Verruckt

desperacja

Polecane posty

Gość Verruckt

dużo tutaj komentarzy dot sytuacji kobiet samotnych tudzież związanych z nieodpowiednimi mężczyznami. Często piszecie: glupia desperata. Ja sie pytam dlaczego glupia? Moze i desperatka i samotnosc popycha ją(je) do podjęcia niezbyt racjonalnych dezycji ale to nie oznacza wcale od razu głupoty. Dziękuje za uwage

a powiedz mi dlaczego dziwnym trafem to kobiety boja sie samotnosci a nie faceci? facet nigdy nie bylby z kobieta ktora go olewa.... czystej glupoty nie ma co usprawieldiwiac

''czystej glupoty nie ma co usprawieldiwiac''------------> czy mogę wklejić to do swojej stopki??? :D

Gość Verruckt
znam facetow którzy byli z kobietami, które ich zle tez traktowały a mimo to sie ich trzymali. Jest to pewnie mniej powszechne zjawisko ale również ma miejsce. Czasami faktyczie ludzie głupio się zachowują, jednakże często to samotność i zaburzenia emocjonalne tudzież niska samoocena wpływają na zachowanie a nie głupota. Nie każdy ma silną osobowość i twardy charakter. Niektórzy potrzebują zrozumienia albo pomocy np w postaci psychoterapii. Błędów życiowych nie można tłumaczyc tylko głupotą