Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtfwtfwtfwtfwtf

sms z nr 7928

Polecane posty

Gość wtfwtfwtfwtfwtf

otrzymałam dziś sms z tego nr o tresci: "Kocham Cię, ale..."- to początek wiadomości, która za naszym pośrednictwem zostawiono dla Ciebie. Ślij sms na DALEJ na 7128 by poznać całość i nadawcę. 2,44zl/sms co to koorva jest? :o dostawałam już rozne glupie smsy od naciagaczy typu ktos mysli o Tobie, dowiedz sie kto, mam dla Ciebie przesyłke itp. nigdy nie odpowiadałam, nie wysyłalam zadnych esek. nie pamietem z jakich nr byly tamte eski. możecie mi powiedzieć co to do jasnej cholery jest? tez ktos dostał identycznego smsa?

Gość wtfwtfwtfwtfwtf
yyy ktos odpowie?

śląc dalej straciłabyś 10 zł... spoko dzisiaj dostałam smsa od "wróżki" z proroczą wiadomością że mój numer kończy się na 15 dowiedz się więcej śląc smsa o treści OK.... blablabla

Gość wtfwtfwtfwtfwtf
wurwiona, a co dokladnie dostałas? bo ja to rzadko takie cos dostaje moze z 3 razy w miesiacu... ale ten tekst to pierwszy raz dostałam. naprawde przesadzaja. bo te z wrozkowymi tekstami to nawet nie doczytalam do konca, a juz byly w koszu:o

Gość wkurwiona jestem
dostałam "mamy dla ciebie niespodziankę pozostawioną przez kogoś, kto cię kocha. ślij smsa...", bajery typu ktoś cię obgaduje, ktoś cię nienawidzi, ktoś coś tam, dowiedz się śląc sms, to już norma. o kochaniu też coś miałam. masakra :o

tez dostalam identycznego sms \"kocham cie ale....\" ale nie przyszlo mi nawet do glowy, zeby na to odpisac:P po co?:D żeby zarabiali na mnie kasę?

Gość a ja dostałąm
wczoraj dokładnie takiego samego jak autorka topiku ciekawe skąd, jak od miliarda lat nie wysyłałam żadnych smsów po dzwonki czy tapety, żeby mieli mój nr... gnoje :

Gość wtfwtfwtfwtfwtf
vionnna, tez nie odpisalam. tylko obawiam sie, czy ktos nie kasuje mnie za te przychodzace smsy.

Gość Ups...........................
A ja dostałam kiedyś ..Ktoś o Tobie źle myśli... tylko mnie to rozbawiło i pomyślałam tylko ktoś to mało ja mam więcej osób o których źle myślę. :-D

Gość ktosiaa
Moja koleżanka i ja też dostałyśmy właśnie tego sms-a i nie wiem czy odpowiadać teraz...;/ Jak myśliCie? Wysłać czy nie? \Jakie to jest porypane normalnie .. ;/

Gość ja tez kiedys dostalam
takiego smsa. To pic na wode. Odpisalam raz a tam znow pocztek wiadomosci i zeby im zadac pytanie. Przestalalm pisac i caly dzien przychodzily mi smsy "dlaczego sie nie odzywasz" "prosze cie odpisz"

aż mordę wykrzywia,bo to podniesiony stary temat i to chyba nawet mój:P

Gość ktosiaa
No stary stary..ale wkurzający... ;/ te sms-y są takie lipne, że tragedia^^

nie odpisywac bo to naciagactwo, wyslesz sms a za chwile on ci napisze zebys wpisała nr. 1 lub 2, a potem powie ze nie wie czy to do ciebie to podaj Imię....itp, a pozniej typu \" czemu sie nie odzywasz\" no to ty wysyłasz nastepnego sms-a, i w sumie wyjdzie na to że wydasz kilkanascie złotych lub wiecej własciwie niewiadomo na co, bo jak ci oferuja jakąś gierkę czy tapetę czy dzwonek to ok, ale takie naciagactwo to powinno byc ścigane

Mam \"Maszynkę do świerkania\" na dysku, w folderze Muzyka :P

Gość ktosiaa
Noo..:D i już zmieniony temat..:P hehe :)

Gość ehhh/.
NIE ODPISUJ! JA TEZ DOSTAWALAM , nie mogalam sie tego dziadostwa pozbyc! wiec zadzonilam do mojego operatora PLUS by dowiedziec sie co to za numer! i jest to firma w warszawie ktora zajmuje sie takim naciaganiem!!!!!!!!!!! nawet podali mi num tel,,, jak znajde to napisze tu numer tej pierdolonej firmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ehhh/.
aż mordę wykrzywia ALEZ TY SIE POWTARZASZ az do znudzenia , jak te smsy z pod tego numeru identyko!

Gość ktosiaa
ehhh/.

A sorry, inne czytałam :) Mogę Ci na maila przesłać Czesława jeśli chcesz :)

Gość ktosiaa
Taaa jassne.. ;P haha :D

Gość ehhh/.
numer tel do tej firmy!!!! 022-331-93-38 od pon, do piatku w godz 9-17