Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtfwtfwtfwtfwtf

sms z nr 7928

Polecane posty

Gość wojo2807
zaczołem grac w gre na komorce ODPICUJ MI FURE i po paru tygodniach ze mam należnosc wpłaty 450 zl ... Ta firma umi tylko oszukiwac pod zadnym warunkiem nie wysyłajcie sms w tej grze ani wogole na ten numer by sciagac ta gre lub inną. Poprostu pójde z tym na policje i niech każdy tak zrobi może to cos da.

Gość wojo2807
Oszusci poprostu ide z tym na policje a najgorsze jest to ze niby sms były wysylane po PÓŁNOCY !!!!!!!!!

Gość Arl
Mam ten sam problem co Toska41. Mam do zapłacenia ogromny rachunek:(( Poza tym Era również wiedząc o złodziejskim procederze a nie przestrzegając swoich abonentów jest takim samym oszustem, bo czerpie zyski i zarabia na krzywdzie ludzkiej!! Poinformowali mnie dopiero gdy abonament przekroczył 50cio krotność!!!! Wiedzieli nawet, które gry są takie kosztowne. Umyli ręce bo niby poinformowali mnie. Ale kiedy?? Czy nie powinno to być już gdy abonament się podwoi?? W Plusie nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło. Wychowuję samotnie synka. Nie widać żadnych powiadomień podczas użytkowania tej gry. Cokolwiek tam jest napisane to mikroskopijny tekst. Weszły teraz pozwy zbiorowe! Proszę o kontakt wszystkich poszkodowanych. Jeśli się zbierzemy do ta złodziejska firma przestanie krzywdzić ludzi! Proszę o pomoc! e-mail: helena.skawinska@interia.pl

Gość pastor102
WITAM OD MIESIĄCA DOSTAJE SMS-Y Z NUM.7928 KTÓRE TYLKO ODCZYTUJE NAWET NIE WIEM O JAKIEJ TREŚCI .NIE ODPISUJE NANIE BO WIEM ŻE TO NACIĄGACZE.DZISIAJ JAK OTRZYMAŁEM RACHUNEK SZCZEGUŁOWY TO SIĘ ZA GŁOWE ZŁAPAŁEM PONAD 160ZŁ PRZY ABONAMĘCIE 40 ZŁ. OKAZAŁO SIĘ ŻE ZA PRZECZYTANIE SMS-A (TYLKO PRZECZYTANIE) PŁACE 9,00 ZŁ 10,98 Z VAT. OPERATOR MOIEJ SIECI USTALIŁ ADRES FIRMY JEST TO CT Creative Team S.A ul. Chałubińskiego 8 00-613 Warszawa tel.22 331 93 38 Ta firma naciągneła mnie na ponad100zł,az boje się pomyśledz jaki będzie następny, Operator moiej sieci doradził mi aby zadzwonić do tej firmy(zablokować przysyłanie sms-ów tel jak zwykle zajęty cały czas) narazie ide na policie niewiem jak jak sie to zakączy ale może ktoś doradzi jak to sprawę rozwiązać z góry dziękuje

Gość cała prawda sms
BARDZO WAŻNE!!!CZY KTOKOLWIEK Z WAS WYSYŁA SMSY DO WRÓŻKI LUB PRÓBUJE SIĘ UMÓWIĆ PRZEZ SMSA NA SPOTKANIE Z JAKĄŚ DZIEWCZYNA I WYSYŁA SMSY I PŁACI ZA KAŻDY W OKOLICACH 4 ZŁ I WYDAJĘ NA SMSY DUŻO KASY DO WRÓŻEK LUB W CELU SPOTKANIA Z LASKĄ ,KTÓRA WYSYŁA WAM ZDJĘCIE NAGIE NA KOMÓRKĘ?JEŚLI TAK TO PROSZĘ O KONTAKT: calaprawdasms@interia.pl DOWIECIE SIĘ WSZYSTKIEGO KTO TAK NA PRAWDĘ Z WAMI ROZMAWIA!ODPOWIEM NA WSZYSTKIE PYTANIA.

Gość oszukane dziecko i tatus
Niestety też mnie naciagneli na prawie 1300 złotych. Za te niby darmowe gry.

Gość jass89
hej, czy jest jakiś sposób, żeby zablokować dany numer, zeby więcej nie dostawać z niego tych śmieciowych sms-ów?

Gość gość
ja nieustannie otrzymuję smsy z reklamą od dermika salon spa. kiedyś byłam u nich na Głębockiej i zostałam poproszona o numer telefonu, na wszelki wypadek. efekt tego taki, że i tak więcej tam nie poszłam, a oni zasypują mnie smsami. dzwoniłam i prosiłam o wykreślenie z tej listy spamowej, na dopisanie do której nigdy nie wyraziłam zgody. i co? jak kamień w wodę!!! to karygodne.