Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezowe brazowe czarne

podobaja wam sie te buty?

Polecane posty

a ile masz lat? Jeśli masz swój styl, lubisz się wyróżniać buty super :) taki mocny wyróżniający się akcent ubioru.

ja żadnych z nich bym nie kupiła. ale potrafię sobie wyobrazić, że można na tyle dobrać resztę stroju i odpowiednią okazję, że te buty nie wypadną kiczowato na kimś innnym. ale na pewno nie są to buty na codzień.

mam 20 lat .. czy lubie sie wyrozniac? ..hmm.. wszystko co wyprodukowano wystawiono na allegro , czy w sklepach jest dla ludzi kazdy inaczej kapletuje swoje stroje przeciez gdyby wszystko wygladalo tak samo byloby nudno

no pewnie ze nie na codzien.. nawet tak nie mysllcie! nigdy nie podobal mi sie kolor karmelowy , brazowy beezowy.. teraz nagle mnie naszlo , w szafie mam wszystki kolory tylko nie te podane wyzej a tu nagle zmiana.. zachcialo mi sie panterki i zakupilam kurtke skorzana

Gość tatammm
fajne te pierwsze butki, no panterka nie w moim stylu,ale fason super.

jak ci się podobają to kupuj :) te pierwsze są świetne( choć dla mnie zbyt odważne) i jeśli dobrze dobierzesz strój do nich ( ja nie umiem doradzać wirtualnie) gwarantuje kilka zazdrosnych spojrzeń na ulicy :p

nigdy nie mialam butow z odkrytymi palcami .. ale szykuje sie juz na cipla wiosne i i na wyjsci jakies imprezowe. moim zdaniem 1 sa stylowe ale czekam na swoj rozmair

:)