Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany_idiota

Powiedzila ze kocha ale boi sie tego???

Polecane posty

Gość Ona musi wiedziec że dasz
własnie o tym pisałam tak czułam ONA musi poczuc sie przy Tobie jak pod kloszem dasz jej to całkiem możliwe że bez większych wachań pozostanie przy Tobie No ale o tym to juz pisałam Do roboty przystojniaku mozliwe ze ona czeka na Twój ruch:)))

Gość zakochany_idiota
dzieki..tylko, ze ja juz tyle zrobilem, ze nie wiem co jeszcze moge zrobic..ona powiedziala pewnego dnia ze "nie ufa mi" a ja nie wiem jak wymazac z niej to co bylo przedtem i zeby w koncu zaufala mi

Gość zakochany_idiota
czuje ze wyczerpalem wszystkie argumenty i dlatego znowu usunalem sie, milcze, unikam jej i czekam co ona zrobi ale tesknota rozwala mnie na kawalki i czuje jakbym umieral po kawalku i tylko odglos lez spadajacych na dno mojej duszy staje sie coraz glosniejszy i nie do zniesienia

Gość bylam_jestem
ladny wierszyk ale nie poddawaj sie bo ona wybierze tego wlasciwego

Gość bylam_jestem
kobiety serce to wielka niewiadoma

Gość Walcz i Tyle
Pokarz że nie jestes kalesony Ty byłes kiedys kobieciarz Ona rozwódka -kobieta po przejściach Tacy ludzie znaja juz zycie wiedza jak sie nim cieszyć czego oczekiwać od drugiej strony Powiem tak jak na moje oko pasujecie jak ulał Działaj idz do niej do pracy albo tam gdzie wiesz ze ja spotkasz z kwiatami zaproś na kawe Mało innowacyjne ale od czegos trzeba zacząc Zaproponuj krótki wyjazd dwu trzy dniowy na wyjazd np w góry nie wiem czy ona ma dziecko jak tak kup maluszkowi upominek Najwazniejsze pocałuj tak jakby czas sie zatrzymał tylko dla was

Gość zakochany_idiota
"Ona musi wiedziec że dasz" dzieki za twoje slowa dodalas mi troche wiary..pozdrawiam

Gość zakochany_idiota
niestety bylem "kobieciarzem" i to chyba teraz obraca sie na moja niekorzysc...kobiety chyba boja sie takich facetow ale ja juz sie zmienilem i uspokoilem i powiedzialem jej, ze tylko ona sie liczy ...tylko ona chyba w to nie wierzy

Gość zakochany_idiota
i jak ja zapytalem czy odejdzie od niego i czy zamieszkamy razem to powiedziala, ze "jeszcze nie teraz" a kiedys napiasla, ze "chyba nic z tego nie bedzie"...wiec chyba nie ma juz szans skoro tak mowi