Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..ehh.....

Na moim miejscu zgłosilibyście taką sprawe na policje?

Polecane posty

Gość ..ehh.....

ktoś (wiem kto) zakłada za mnie ciągle nasza klase :o mam dosc pisania ciagle do adminów a teraz jeszcze mają gdzies to co pisze:o nie dosc ze tam są moje zdjecia , dane to jeszcze ta osoba pisze do ludzi :o i nie wiem co z tym zrobic bo to juz trwa dosc dlugo i jeszcze sie nie znudziło :( boje sie ze jak pojde na policje to mnie wysmieja :o

Gość frei
hahaha..a co myslisz ze bede go szukac a zo ze sobie ogl profil i do kogos napisz;p prosze Cie...

Gość osoliko
idz albo jakos olej

a skąd ta osoba ma twoje zdjęcia. jesli administratorzy nk nic nie robią, zgłoś sprawę na policję. Pracują tam informatycy, którzy namierza ip komputera z którego zakładane jest konto.

Wykorzystywanie i przetwarzanie danych osobowych, zdjęć, podawanie się za kogoś innego jest karalne

pppatka jakto jakie????? Naruszenie jej prywatnosci... przeciez takie cos jest karalne:O

Gość ortopedek
Dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiłaś.

Gość co za oszołom
>> a co to ma być za przestepstwo Twoim zdaniem? >Wykorzystywanie i przetwarzanie danych osobowych, zdjęć, podawanie się za kogoś innego jest karalne Nic dodać, nic ująć. Idź na policję.

Gość noozesz isc
ale na bank gufno policja zrobi.........

Gość wanta
Tak, jasne. Przyjdzie panienka na Policję i powie, że ktoś zakłada za nią profile i będą szukac takiej osoby, prokurator zwolni operatora IP z tajemnicy służbowej. Tylko niby po co i dlaczego mieliby to robić?

Gość mam bar
autorko jezeli to nie jest prowokacja a prawda to jesteś pojebana jest specjalny dział w policji co sie tym zajmuje i z bardziej błahymi rzeczami tam ludzie chodzą - tak jest przynajmniej w dużym mieście

to zadne przestepstwo, a jak juz to scigane z oskarzenia prywatnego, wiec pozew do sadu.

Gość ..ehh.....
z oskarzenia prywatnego do sadu? i jaka mam pewnosc ze sprawe wygram?:( policja nie moze nic zrobic?

jest taki wydział w Policji zajmujący się ściganiem przestępstw w internecie. pracują tam informatycy. Zajmują się wszelkiego rodzaju przestępstwami, jak pedofilia, umieszczanie zdjęć bez zgody właściciela. Itp. Więc nie mówcie że policja nic nie zrobi.

Gość hollywoodland
ludzie, trochę wiary w polską policję :o

Gość fchgfh hgf
NAJPIERW jest policja potem sad, pppapatka lepiej milcz jak masz opowiadac pierdoly ignorantko :O