Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola27

GRYPA!!! zdycham! kto jeszcze?

Polecane posty

Muszę to napisać: zdycham na grypę, nie mam części ciała która by mnie nie bolała, straciłam smak i węch, leje mi się z nosa, temp. mam ciągle powyżej 38st., a to dopiero drugi dzień! :-( Do tego zapalenie oskrzeli i Unidox Solutab, ACC MAX, Flavamed i Codipar i Polopiryna S. Jak się ratować jeszcze?

Gość annielitza
Nie wzięłaś gripexu? Gripex zwalcza wszystkie objawy grypy i przeziębienia!

Też byłam strasznie chora, ale już jest ok :) Codziennie piłam Fervex i witaminę C1000. Gorączkę na szczęście miałam tylko przez dwa dni ;) Najlepiej taką grypę po prostu wyleżeć niż faszerować się antybiotykami. Kuruj się! :p

Gość KAFETERIANK26777
ja mam grype zoladkowa;/;/ do tego 37,5 goraczki i chore gardlo

jak tam u was? u mnie już dziś lepiej tylko ból głowy nieznośny mam :-( a w nocy walczyłam z 39 st gorączki bo nic nie pomagało, dopiero okład na czoło coś dał! Ta grypa to jakaś paskudna okropnie! Pamiętam że jak kiedyś chorowałam na grypę to nie było tak ciężko, owszem był katar, jakieś dreszcze, stan podgorączkowy ale nie tak jak teraz że wszystko boli tak że nie można wytrzymać i na oczy nie widziałam takie spuchnięte! a czytałam gdzieś jakieś 2 tyg temu że idzie grypa z zachoodu. Może to była ona?