Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokalizator

POMOCYYY!

Polecane posty

Gość lokalizator

opowiem wam histowie, chodzi o mnie i moja dziewczyne znamy sie od dawna na poczatku byla przyjazn jakies poltora roku temu bylo juz miedzy nami o wiele wiecej ale czy to byla milosc... nie wiem... czulem do niej cos cudownego spotykalismy ona majac 13 lat nie mogla zabardzo spotykac sie ze starszym 5 lat chlopakiem ze wzgledu na rodzicow przez co bywaly klotnie i rozne nirporozumienia. po kilku miesiacach postanowilem powiedziec temu stop chcialem byc wolny nie chcialem zeby ona miala problemy przezemnie w domu wiedzialem ze bezemnie bedzie jej ciezko gdyz bardzo sie do mnie przywiazala ale z drugiej strony czulem ze tak bedzie lepiej. po pewnym czasie znow spotykalismy sie i znow zaiskrzylo i znow bylismy razem... czulem do niej porzadanie chcialem czegos wiecej czego od niej wymagac nie moglem... postanowilem powiedziec znow temu stop i rozstalismy sie wyszedlem na idiote ktorym bylem i znalazlem inna dziewczyne, czulem ze zlamalem serce aniolowi przez to. kilka miesiecy mialem inna dziewczyne ale myslalem o tamtej ciagle... pisalem z nia przyjaznilem sie... kiedy ten zwiazek mi sie zalamal.. przez to ze panna poprostu nie miala zcasu dla mnie.. poczulem sie odrzuycony i zakonczylismy to pozniej zaczelem znow spotykać sie z Aniolem.. nie chciala zwiazku czula uraz do mnie ale zapewnilem ze jej nie zawiodę i dala mi szanse i po krotkim czasie zatonelismy w milosci... czulem niezmierne szczescie i wiem ze ona czula to samo. to bylo niezwykle silne i prawdziwe. po krotszym czasie zaczelismy wspolzyc... wiedzialem ze to ma swoje konsekwencje... teraz ona ma 15 lat a ja 20 zaczyna nam sie nei ukladac ona chce chodzic na imprezy czego jej zabraniam bo poprostu boje sie o nia gdyz znam tamto towarzystwo... i wiadomo jak jest na imprezach... alkochol dragi bojki sex zamieszanie... martwie sie o nia... czuje ze ona miala do mnie zal o to... niedawno mowila ze jej uczucie zmalalo :( czuje ze to wlasnie przez to ze czula do mnei zal i on przewyrzszyl uczucie :( choc wiem ze zalezy jej na mnie ona wie ze we mnie ma wsparcie... chcialem z nia o tym wszystkim porozmawiac zanim nadejdzie final i odwiedzila mnie... lezelismy rozmawiali i nas ponioslo i zaczelismy sie kochac... pozniej zauwarzylem ze prezerwatywa byla troche niepewna...:( plemniki mogly przedostac sie do sroda... i powiedzialem jej o tym. ona wieczorem jak juz byla w domu pisala mi ze sie boi ze jest w ciazy ze nie czuje do mnie tak wiele jak wczesniej pozniej jednak napisala zebysmy to naprawili,,, ucieszylem sie lecz pozniej czulem ze ona moze tylko z tej niepewnosci ciazy chciec to naprawic :( moze ona czuje ze moglbym ja zlac gdyby teraz ze mna zerwala... oczywiscie nie zostawil bym jej samej! wczoraj widzialem sie z nia i powiedziala ze czuje ze jest w ciazy minal od tamtego zajscia tydzien ona mowi ze dziwnie sie czuje tylko za tydzien planowany jest okres i mysle ze czuje sie ona ze wlasnie dlatego i ona tez tak mysli choc czuje ona strach przed ciaza, powiedziala tez ze wykonczyla by sie gdyby byla w ciazy... choc pozniej obiecala mi ze pierwsze przyjdzie z tym do mnie gdyby byla... martwie sie o nią co moze zrobic a z drugiej strony chce naprawic zwiazek... kocham ja do szalenstwa:( co mam zrobic? pomozcie mi.. jest moim swiatem.. i nie chce jej stracić... jakby byla w ciazy co ja mam zrobic? doradzccie mi na te dwa wątki błagam!!

Gość ny-lonka
no ja pier o l e na test ciazowy jej nie stac?

Gość Karolinkaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mysle ze dziewczyna zaczyna korzystać z młodości, szaleństwa imprezy, 15 lat to czasem za malo na poważny zwiazek. ja powiem tak, jesli Cie kochała, to napewno nie przestała tak szybko, rozmawiaj z nia dużo, pokaż jak ci zalezy, troszcz sie o nie bardziej niz kiedy kolwiek, jak trzeba idz z nia tez na jakaś impreze, nie skazuj jej na siedzenie w domu. co do ciązy to test ciazowy powinna zrobic, ale to dobiero za kilka dni. moze pocieszy cie fakt ze objawy ciazy nie występuja po tygdniu, a jak ktos o czyms mysli intenstywnie to zaczyna wierzyc ze tak jest. nie martw sie, ja kiedys tez bałam sie ze wpadłam, myslalam o tym cale dnie, zaczelo mnie mdlic ze starchu, bolał mnie brzuch, jadłam wiecej, lecz przyszedl okres. w ciazy nie byłam.

Gość lokalizator
test ciazowy robi sie dopiero po minimum tygodniu po inicjacji... wiec to na dniach ale ja prosze o rade ludzie bardzo wazna sprawa dla mnei :(( o rade w kwesti tego jak odzyskac uczucie skoro ona twierdzi ze jestem najlepszy i jak poradzic sobie z nia zeby nic sobie nie zrobila... a caly zcas przy niej byc nie moge ze wzgledu na jej rodziców :( naprawde niemila sprawa wiec prosze o powazne podpowiedzi

Gość lokalizator
Karolinkaaaaaaaaaaaaaaaa dzięki staram sie cały czas zeby bylo dobrze... myślę ze nie zniszczy sie ten zwiazek...

Gość zostaw ją
ma dopiero 15 lat , niech żyje własnym życiem i korzysta z uroków dzieciństwa .

Gość szparek
Byłem kiedyś w podobnej sytuacji, z tą różnicą, że jej nie rozdziewiczyłem. Rozstaliśmy się i teraz cieszę się z tego. Trzymaj się, jakbyś został ojcem to poważny obowiązek.

Gość yop
miałem podobnie 3maj sie bedzie dobrze

Gość Karolinkaaaaaaaaaaaaaaaa
nie znam jej, nie znam Ciebie. ale jesli ona cie kochała naprwade, to bedzie jej ciezko bez ciebie. akutar co do imprez, jesli nie masz zaufania to jest tylko jedno wyjscie, chodzic z nia.

Gość lokalizator
jezeli chodzi o imprezy... rodzice jej nie chcą puścić na imprezy ze mną do lepszych klubów a tam gdzie ona moze chodzić... ostatnio jak tam bylem to skonczyło sie to strasznie przypałowo... isc tam to jak dac na siebie wyrok sądowy za pobicie albo zostać pobitym i zeby bylo okej... a ze bedzie jej ciezko... tez mi o tym mowi... boje sie teraz przy kazdym spotkaniu ze widze ja ostatni raz:( nie chce jej stracić... doradzccie coś...

Gość poolinka
lokalizator kochac j i okazywac to na kazdym kroku. dzwonic czesto i zasypywam ja milymi smsami. to dziala na takie młolatki. czasem abierz ja na romantyczny spacer lub kolacje. buiket roz raz najakis czas tez nie zaszkodzi .aleno co chodzi z tymi imprezami???czemu nien mozesz chpdzic z nia

ona jest za mloda na powazny zwiazek 5 lat to nie jest duzo ale w tym wieku to przepascto jest jeszcze dziewczynka ktora poznaje zyci ty masz inne potrzeby zastanow si e dobrze czy pietnastolatka moze miec wieksze potrzeby sexualne niz pocalunki i przytulanie a teraz to bedzie chciala sie zabawic poznawac znajomych a to ze ona cos do ciebie czuje w to nie watpie tylko czy to jest takie uczucie o jakie tobie chodzi pomysl nad tym

Gość nieonaaa
obecie mam 18 lat. ale jak mialam 14 lat poznalam chlopaka ktory byl ode mnie o 6 lat starszy. kochal;am go nad zycie. bylismy razem 4 lata. ja zerwalam bo poznalam innego. a on szybko pocieszyl sie swoja ex...ale nadal mamy do siebie sentyment czasem zadzwoni lub sie spotkamy na ploteczki. wiem ze w kazdej sprawie moge na niego liczyc

Gość lokalizator
ona tez zawsze bedzie mogloa na mnie liczyc niewazne co sie stanie... ale zalezy mi bardzo na niej :( jest naprawde inna niz wszystkie panny jakie poznałem... a poznałem sporo dziewczyn i wiem ze ona jest wyjątkowa...