Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Quin

Stary Dom w Rudzie Śląskiej

Polecane posty

Gość Pani Quin

Czy miał ktoś wesele w restauracji Stary Dom w Rudzie Śląskiej? Możecie się podzielić opinią na temat tej restauracji?

Gość jajajajajajajaja
Fajnie tam , dobre jedzenie !

Gość Pani Quin
A byłaś tam na weselu czy tylko na obiedzie?

Gość Pani Quin
Nie ma wiecej opinii?

Gość Madzia_36
Miałam wesele w tym lokalu. Jedzenia bardzo mało, za mało , wielu gości marudziło, że zbyt małe porcje. To jeszcze nic, ja czyli panna młoda proszę o kluski, a kelnerka mówi, że nie ma...zabrakło.Jak może zabraknąć klusek???.Zamówiłam białe, ciemne i ziemniaki, niestety tylko niektórzy goście mogli spróbować to czego chcieli. Porażka o tekstach obsługi nie będę się wypowiadać. Nie mają pojęcia chyba, że to my płacimy a oni są w pracy. Na odchodne nie dostaliśmy prawie nic, poza porcjami mięsa, i ciastem. Mam porównanie z innymi knajpami, gdy mój brat czy inni mieli wesele. A jak się potem na płycie DVD okazało (było widać) obsługa pełne reklamówki wynosiła, ciekawe co w nich było??Co do jakości jedzenia to dość przeciętne, jakość dość niska, czuć , że się oszczędza na wszystkim, aby tylko na odwal. Z całego serca odradzam, mogłam wybrać inny lokal, bardzo żałuję, że to tam zrobiliśmy wesele.