Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka200999999

prosze o motywacje

Polecane posty

pomozcie,nie mam juz motywacji,ostatnio jestem juz zmeczona,powinnam zaczac sie intensywnie uczyc a ja juz poprostu nie mam sily,a czasu coraz mniej:( wiem marudze,ale nie umiem sie wziasc w garsc:(a zalezy mi aby sie dostac na lepsze studia..

lol ,wiem ze to smiesznie brzmi...calą 1,2 klase sie uczylam,,i dalej sie ucze na spr,ale nie moge sie wziasc za konkretną nauke,teraz mam ferie i jedyne co zrobilam to zaczelam pisac prace na prezentacje..nie moge sie wziasc w garsc i uczyc sie tak naprawde czysto do matury.. ciagle cos u mnie sie dzieje,a to mama chora,a to babcia..ale to nie powod,poprostu czym blizej tej matury tym bardziej mi sie nie chce

Gość studentka na politechnice
idź na dłuższy spacer... i do roboty!!! pomyśl jakiego będziesz miała stracha tydzień przed egzaminami jak się teraz nie zaczniesz uczyć ;) no powiem Ci, że pewnie bardzo podobnego do tego jakiego każdy student odczuwa teraz :D jestem właśnie jeden dzień po pierwszym i 2 dni przed drugim egzaminem i cholera też mam dość no ale co zrobić. Myślę sobie tylko o tym, że jak zaliczę to 3 tyg wolnego ;]

wiem wiem,jak zdam mature dobrze to bede i zadowolona z siebie i bede miala potem najdluzsze wakacje..musze sie tylko zaczac uczyc bo mimo wszystko zalezy mi na dobrych studiach..a zdaje biole,chemie rozszerzoną no i polski i angielski podstawy.. co jest dobre na pamiec??jakis plussssZ? magnez?? boje sie masakra:(

Gość dsioajsaoidisa
daj spobie spokój z nauką ,bo i tak ci sie do ncizego to nie przyda /wiem z doświadczenia/ a nowa matura jest tak skonstruowana ,że byle debil ją zda. będziesz sie martwić dopiero na studiach.

zdac napewno zdam,ale ja chce ją dobrze zdac!!!chce sie dostac na jakis sensowny kierunek!

hihi:)no chyba juz czas,tylko boje sie ze juz za pozno,matko ale ja jestem glupia