Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

66kredka66

na walentynki taniec erotyczny, striptiz??

Polecane posty

mysłałam zeby zrobićn taki prezent mojemy facetowi, na pewno by sie ucieszył. jest tylko jeden problem - jak?? nie umiem za bardzo tańczyć ani się tak ruszać. próbowałam do lustra, ale czuje sie jak kretynka.nie widzę w tym NIC SEXOWNEGO. a chyba o to chodzi, zeby czuć sie sexi, nie?? sciagnelam z neta aerobic stripteae carmen electry ale jakos nie bardzo mi się widzi... jest tam parę fajnych ruchów, ale to za mało. może któraś z was próbowała tańczyć? najchętniej poszłabym na jakis kurs, ale krakow jest zbyt zacofany na cos takiego. a niestety nie znam zadnej striptizerki, przeciez do klubu sama nie pojde, no chyba ze z facetem hehe.ale jakos wole, zeby tylko mnie ogladał nago, same rozumiecie a może znajdzie się jakaś dziewczyna w zawodzie, lub ktora go wykonywala jakis czas temu?? bede wdzieczna za podpowiedzi. PS. dewotkom dziekuje na tym wątku

Gość do w Cipny
z OzP ucieszył by się bardziej :classic_cool: przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać ! a ciasto byś upiekła a nie będziesz mu tyłkiem kręciła , facet żeby żyć to musi żryć !

66kredka66 mysłałam zeby zrobićn taki prezent mojemy facetowi, na pewno by sie ucieszył. jest tylko jeden problem - jak?? nie umiem za bardzo tańczyć ani się tak ruszać. próbowałam do lustra, ale czuje sie jak kretynka.nie widzę w tym NIC SEXOWNEGO Spoko, przynajmniej go rozbawisz i będzie miał dobry humor.

Gość hmmm wlasnie
najpierw sie naucz sciagac rekawiczke jak Rita:) potem sie rozbieraj..bo.. nie bedzie mu sie podoca. Wyjdzie jak spod lampy:O

Gość hmmm wlasnie
lepiej niech on dla ciebie cos zaspiewa lub zagra:) jak umie:)

Gość do w Cipny
tak piosenkę z pewnego filmu ;) gdzie głównym bohaterem był Corky "Obla di Obla da ..." - Zespół The Beatles

a propos corky'ego znacie to?? siedza dwa dauny w pokoju. nagle zgasło światło. jeden mowi: to pewnie korki. a drugi na to: to idz mu otworz. bardzo mnie to smieszy...