Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gordonn

Dlaczego kobiety wolą większe członki?

Polecane posty

Gość gordonn

Dlaczego kobiety wolicie większe, szczególnie grube członki? Słyszałem takie głupoty w stylu, że zwracacie uwagę na przyrodzenia nawet przez spodnie i potraficie coś tam wywnioskować. Możecie to zdementować? Przecież to jest okropne.

Gość taaaak
masz rację, pierwsze na co zwracam uwagę to przyrodzenie. nie powiem nawet 'cześć' tylko wgapiać się w rozporek :P!!!

Gość gordonn
No tak myślałem, że to jakiś farmazon. Oczywiście to mity zaszłyszane od mężczyzn. Pzdr.

Gość gordonn
Wredniak - nie podsuwaj ludziom pomysłów :))

Gość bosom gupie

Gość upupupupppppppp

Gość chuda_po
...bo grube sie ladnie ocieraja i czuc je kazdym nerwem :)

mój ma cudownego normalnego i nie mam pojęcia ile mierzy w cm. eh chłopaki serio nie przejmować się historyjkami o cudach w rozporkach...

a po spodniach to guzik można poznać, no chyba, że stanie hah ps. prawdą jest jedynie to, że jeśli możemy wybrać to lepsze są grubsze niż dłuższe, bo przyjemne bodźce czuciowe odbieramy przy wejściu do pochwy, jak penis jest za długi (więcej jak 16cm) to po prostu boli. mnie się jeszcze nie zdarzyło w życiu wybierać, a i tak jestem zadowolona (nie panikować).

Gość gordonn
Haireisis - to co mówisz faktycznie ma wartość logicznego argumentu. Śmieszą mnie natomiast stwierdzenia i przechwałki facetów, którzy w przypadku poruszonej kwestii wielkości przyrodzenia, podają wymiar długości jako jedyny decydujący o wielkości, zapominając zupełnie, że żyjemy w świecie trójwymiarowym.

Gość gordonn ma racje
przy podawaniu wymiaru, powinno podawać sie OBJETOSC członka w stanie erekcji- a nie jego długość czy grubość

Bez przesady nie musi byc dlugi bo rzeczywiscie moze bolec zdecydowanie grubszy bylby lepszy Ale generalnie nie to najwazniejsze a pomyslowosc i naprawde sa pozycje w jakich nie wielkosc ma znaczenie Mozna miec niezly odlot z normalnej wielkosci I zdecydowanie przy poznaniu patrze ogolnie na faceta, np na jego dlonie..........

Gość gordonn
Czyli jak dotąd, potwierdza się reguła, że grubszy (wiadomo że w pewnych "ludzkich" granicach) może przyczyniać się do lepszych doznań kobiety. Pzdr.

Gość penelope kruzee
a mnie np ogromne penisy obrzydzaja, tak jak niektorych facetow obrzydzaja ogromne biusty

Gość zolzaa
mmmm grube jest ok w tym wypadku akurat