Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANKA 90

KOMU POMUGŁ LEN NA ŚLUZ??

Polecane posty

Gość ANKA 90

Kobietki potszebuje coś na zwiększenie ilosci śluzu nie chodzi mi tu o wiesiolka tylko o coś innego błagam piszcie co wiecie !!

len ma takie same właściwości jak wiesiołek, oba mają opóxnione działanie, tj efekt po kilku cyklachjak nie ma efektu to szoruj na zbadanie poziomu estradiolu (e2), lh oraz fsh między 2 a 4 dniem cyklu, bo mogą szwankować hormony

Gość ANKA 90
Dziękuje ,że napisałaś byłam u gina i powiedział ,że wszystko jest ok sluzu troche jest i to wystarczy . Ale mi się wydaje ,że jest go troche zamało jak bym go chciał brać to od kiedy i on jest sypki tak??

Gość tarara
a ja mam pytanko, w jakim celu bierzecie ten len?

Gość u mnie wiesiolek zadzialam od
razu w pierwszym cyklu i bralam go razem z castagnusem. Lnu nie bralam, takze sie nie wypowiem. W ciaze zaszlam od razy w pierwszym miesiacu brania abu specyfikow.

Gość about
tobie pomoze nie len a slownik ortograficzny

Gość ANKA 90
A mozna kupić to w aptece nieżle to kosztuje , a jak stosuje sie ten len słyszałam ,że gotuje sie go ok. 15 min . Co do castagnusa to mam wachania bo ja mam cykle dość regularne tylko śluzu mało jest ale słabo sie ciągnie kobietki pomużcie. Pozdrawiam

Gość ANKA 90
A może znacie coś jeszcze a co z tym lnem podobno gotuje sie go ok. 15 min. prosze napiszcie

Gość u mnie wiesiolek zadzialam od
Dlaczego nie chcesz brac wiesiolka? Pna naprawde pomaga, razem z castagnusem mi pomogl juz w 1 cyklu mimo, ze cykle mialam tez w miare regularne (29-32 dni). Przeciez to sa ziola, na pewno ci nie zaszkodza, najwyzej pomoga.

Gość ANKA 90
Ja nie mówie ,że castagnus nie pomoże tylko tam pisze ,że on obniza prolaktyne a ja nie wiem jaka mam .Coś mi sie zdaje ,że cięzko z tym by coś znaleść.

Gość Lola34
Widze ,że mało kto sie tu udziela jak to jest tym lnem ?? Naprawde nikt nic nie wie!