Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15001900

co noc śni mi się ta sama osoba - co to oznacza??

Polecane posty

Gość 15001900

co noc śni mi się ta sama osoba - co to oznacza??

zastanow sie mzoe cos z ta osoba sie dzieje teraz albo miedzy wmai jakies relacje powstaja

Gość 15001900
no jest to ktos kto mi sie podoba ale dziwią mnie te sny bo ja barzdoo rzadko mam sny i zazwyzcaj byly w nich postaci nie zwiazne z relanym swiatem natomaist teraz sny dotyczą ciagle tej samej- realnje osoby

Gość wg mnieee
albo ta osoba tez o tobie mysli i w ten sposób cie przywołuje... JHeszcze jest kwestias co procz tej osoby pojawia sie w tych tzn czy jakies przedmioty,miejsca? Mozesz to sprawdzic w senniku i jakos podpiać do tej osoby;)

Gość 15001900
a znasz jakis fajny internetowy sennik?? np dzisij sniła mi sie ta osoba , a oprócz tego basen i delfiny w nim pływajace

Gość wg mnieee
Strony konkretnej polecic nie moge ale sadze jak wpiszesz w google sennik to sporo stronek Ci wyskoczy. Delfiny to chyba dobry znak;)

Gość 15001900
powiedzmy ze lubimy sie troche bardziej niż zwykli zanjomi, natomiast nic z tego nie bedzie bo ta osoba jest zajeta a poza tym zupelnie nieodpowiednia dla mnie

Gość lskjdfnmbc
15001900 delfiny przynoszą szczęście. a mi dziś śniło się piękne, błękitne morze :)

Gość wg mnieee
hmm nieznane są oblicza miłości...

Gość 15001900
wg sennika online Delfin Śmierć lub ciężka choroba protektora, może też oznaczać alkoholizm. W podróżach przestrzega przed niebezpieczeństwem; wiec chyba niedobrze :/

Gość co ty gadasz
nieodpowiednia?a co ?błękitną krew masz?

Gość wg mnieee
uuu to zaskoczenie.... dzieki za info! widzisz jednak sny nijak sie maja do rzeczywistosci. Wobec tego sadze ze moze lepiej abys odezwała/odezwał sie do tej osoby...co u niej itp moze zmienisz los tej osoby ktora wg tego snu moga czekac problemy!

Gość 15001900
nieodpowiednia tzn nie ten wiek , nie te poglady, nałogi trudne do zaakceptowania itp

Gość 15001900
a może to ja mam być problemem dla tej osoby ?/

Gość wg mnieee
wiesz co najlepiej pogadaj z ta osoba na kawie i tyle. pewnie wtedy sny sie skoncza....;p

Gość 15001900
wąłsnie po takim spotkaniu sny zaczęły sie częsciej pojawiac

Gość wg mnieee
łooo matko to wyznaj te osobie ze masz takie sny i zobaczysz co ona na to

Gość tijaaaa
ja mam to samo..sni mi sie facet ktory kiedys mi sie podobal to bylo jakies rok temu ale juz mi minelo:) a w ost tyg ciagle mi sie sni...moze mysli o mnie? wiem ze jedzie w miejsce gdzie sie poznalismy moze mysli czy ja tez tam bede? nie umiem tego wytlumaczyc....

Gość tijaaaa
u mnie tez to jest zakazany zwiazke bez szans nawet musialam sie z tym pogodzic i zyc dalej on mieszka w innym kraju...mial dziewczyne a jak jest teraz nie wiem

Gość 15001900
to chyba lepiej jak druga osoba jest gzdies daleko , latwiej o niej zapomniec nam jest troche trudniej bo czy hcemy czy nie chemy to sie widzimy a mi jest ławtiej jak tej osoby nie widze - dlatego tak bardzo przeszkazdaja mi te sny

Gość tijaaaa
nie wiem czy latwiej tak zle i tak nie jest dobrze...cierpi sie i tyle bez wzgl gdzie ta osoba jest:(

Gość z mojej perspektywy
mnie się śni mój zmarły tata zawsze z naszym psem (też odszedł) prawie codziennie od 1,5 roku

Gość 15001900
w przypdaku taty obstawiam ze chodzi o tesknote, natomaist ja im czesciej widze ta osobe tym czesciej mi sie ona sni

Gość tijaaaa
a jak sie jej nie widzi...8mci po tym czasie sie sni caly tydzien?

Gość 15001900
znamy sie ponad rok, natomaist sny zaczely sie w styczniu ( po połrocznym niewidzeniu) w styczniu widzeilismy sie kilka razyi od ost spotkania ok tydz temu snie o tej osobie codziennie