Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienkomaniaczka

zakładam suknię ślubną poraz kolejny

Polecane posty

Gość sukienkomaniaczka

Nie :) nie dlatego ze znów biorę ślub. Ale idę na imprezę w sukni slubnej! Jeżeli ktoś chce iść z nami (chociaż mojego mężczyznę musiałam długo namawiać... brr), to dajcie znać. Idziemy już z dwójką znajomych. W Warszawie. www.Afterweddingparty.pl - to ta impreza.

Gość krowa milki bar
ekstra, ale nie mam sukni slubnej... jeszcze

Gość tiffany__
krówka, to pożycz ;) Kto Cię sprawdzi, czy to Twoja :) Ja mam ślub w walentynki, wiec w sumie będę już po, bo jak widze to jest 20.02... no nie wiem...

Gość dobre dobrereeeeee
ooooo rany już widzę tą biel i ecru które bija po oczach setki sukien ślubnych i te miny babeczek które myślą sobie \" moja kiecka i tak najpiękniejsza \" :) ;P ale ogólnie fajowy pomysł :D :)

Gość tiffany__
no nie do końca :) ja mam błękitną! Ja też uważam że niezły pomysł. I im więcej rozmawiam ze znajomymi tym bardziej sie nakręcamy...

hehe, najgorzej będzie jak się okaże, że połowa kobiet ma taką samą sukienkę ;) a wiadomo, że nikt nie lubi jak na 1 imprezie są dwie tak samo ubrane panie ;)

Gość sukienkomaniaczka
Katowiczanka, oczywiście, to byłaby masakra.... Ale liczę, że jednak nie trafię na swojego sobowtóra :) tym bardziej że już kupiłam bilety!

Gość Franka Filizanka
super super super, ja już namawiam mojego męża - bo tak już mogę o nim mówić :) i znajomych też myślę, że na przebierane imprezy trzeba mieć trochę dystansu do siebie...na karnawałowych balach też jest zawsze kilka kotków, piratów pielęgniarek więc nie powinno b yć problemu z podobną sukienką ;)

Gość dżinsa
dostałam z Wedding tv info, że można tam wygrać bilet! kto pierwszy ten lepszy!

Gość olaMola
hm...