Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska kaśka

Jak zdradzić by nigdy to nie wyszło Złote Rady??

Polecane posty

Gość ciekawska kaśka

Prosze was o rady?

miejsce,gdzie twoj chlopak nigdy nie bywa,najlepiej inne miasto,najlepiej z nieznajomym.i tak zawsze jest ryzyko,niestety

Gość Cocia SAMO dobro
a wiec jak chcesz zdradzic tak zeby to nigdy nie wyszlo na jaw to proponuje zdradzic zanim wejdziesz w zwiazek:) albo jak juz sie z kims rozstaniesz ....masz 100% pewnosc ze to nigdy nie wyjdzie na jaw:)

Gość ciekawska kaśka
hmmm chyba nas właśnie to pociąga te ryzyko!!!:).Ja mam męza ale nie sypiamy ze sobą od 2 lat już mam dość.A jest ktoś kto z wielką chęcią by się mną zajoł:)

Gość ciekawska kaśka
Cocia SAMO dobro masz racje powiedziałam Mężowi że chcę rozwodu lecz on mi to stanowczo utrudnia niestety!!!!:(:(

musisz z nim wyjechac i zadbac o dobre alibi;) no i w razie podejrzen nie przyznac sie chocby nie wiem co!

Gość ciekawska kaśka
agais ....a ty jesteś teraz dosłownie w takiej sytuacji?? kurcze alibi musze mieć dobre bo jeszcze synka muszę zawieść do dziadków...hmmm no trza będzie coś wymyśleć!!!

Gość ciekawska kaśka
Ludzie czy nikt tu nie ZDRADZA !!!!!!!!!:(:(

Gość Cocia SAMO dobro
słuchaj nie zalezy Ci na nim juz? to zdradz go i tyle...nie tlumacz sie nikomu bo to Twoja sprawa...ja bym wolala najpierw rozwod ale to Twoje zycie....skoro wolisz to zrobic z innym niz zachecic meza badz co badz czlowieka ktorego kochalas i z jakiegos powodu za niego wyszlas..

Ja nie zdradzam :D i jestem z tego dumna, bo zaliczam się chyba do małego procentu nie zdradzających:D A ciebie za to za jakiś czas na pewno spotka kara, przez to życie jest słodkie:D

nie jestem teraz w takiej sytuacji,ale kiedys bylam. nie mielismy wtedy jeszcze dziecka. chyba musisz wciagnac w to jakas przyjaciolke i wyjechac z nia.o ile masz kogos takiego.

Gość czarne zęby w 7 dni
o ja cie ....i gdzie są teraz te idealne, wszystkowiedzące kobitki które nie tolerują zdrady, nawet tej jednorazowej, nieplanowanej po które kobiety mają wyrzuty do końca życia:(

zycie malzenskie jest jeszcze lepsze po zdradzie.pod warunkiem,ze druga strona sie nigdy nie dowie. zachecic meza mozna,ale co by nie bylo,nie bedzie to lepsze od pierwszego razu z kims,kto nas zauroczy.dodaje to po prostu smaczku wszystkiemu co robimy,nawet na cale miesiace.

Gość ciekawska kaśka
Czasami tak myśle że taka zdrada może mnie czegoś nauczyć albo zrozumie że jednak jest mąż w jakimś stopniu ważny,albo to że będzie koniec małżeństwa ,ja nic już na to nie poradzę poprostu go nie kocham a on o tym wie:(:( .Niewiem mam takie przeczucie!!!

Gość Cocia SAMO dobro
i dziwisz sie ze z toba nie sypia skoro otwarcie mowisz ze go juz nie kochasz? moze zrob cos zeby ratowac malzenstwo niekoniecznie zdrada co?

bardzo mozliwe,a nawet pewne jest to,ze zrozumiesz lepiej swoje uczucia do meza po zdradzie. ja np mojego kocham,ale po 10 latach niestety czasem czuje,ze musze na boku szukac pewnych rzeczy...romans,uniesienie,eksplodujacy seks...potrzebuje tego tak bardzo,ze nie potrafie sobie odmowic. i nawet nie chce;) zyje sie tylko raz.

wlasnie marze o kims od kilku tygodni i dlatego sie tak rozpisalam...moze cos z tego bedzie,moze nie.

Gość ciekawska kaśka
to ja z nim nie sypiam on tego chce.Ale ja już nie mogę się do niego zbiżyć boję się ze znów będzie tak jak zawsze:( !!!!próbowałam walczyć przez 4 lata starałam się jak mogłam ale on wtedy nie chciał nic zmieniać....teraz gdy juz jestem pewna swojej decyzji to on przejżał na oczy ale jest już za póżno.a ja już nie mam sił i chęci z tym walczyć!!!!!!!!:(:(

Gość Cocia SAMO dobro
nigdy nie jest za pozno...daj mu ostatnia szanse...ja bym sprobowala.... zreszta zdrada nie oznacza ze z innym sex bedzie lepszy....moze wez cos przygotuj dla urozmaicenia waszego sexu i zobaczysz co bedzie?

Gość ciekawska kaśka
Cocia SAMO dobro Tylko jak mam się kochać z mężczyzną do którego czuję wstręt odraze i wielki żal:(!!!!!!!!! to jest nienormalne:(

jak masz kisiel w majtkach na sama mysl o nim,i jego pocalunki sa wspaniale,to seks na pewno bedzie lepszy,uwierz mi zreszta nie nazwalabym w ogole zdrada jjesli sie z nim przespisz,z tego co pisalas to malzenstwo reanimowalas samotnie przez dluuugi czas. nawet jesli potem mialabys znowu zaczac sypiac itd to chocby dla wlasnego samopoczucia i psychiki powinnas popuscic sobie lejce

Gość ciekawska kaśka
agais dokładnie kochana w ten sposób myślałam!!!! Mogłabym z nim wtedy już sypiać bo wiem że gdzie indziej ktoś by mnie lepiej zaspokoił a jak już to będe miała to duży sukces:)....a robić to będe mogła z męzem dla jego satysfakcji!!! jak chce takiego życia to będzie je miał!!!!!!!!

Gość ciekawska kaśka
a tobie Życze by się wszysko ułożyło po twojej myśli:):)

Gość Cocia SAMO dobro
wiesz jest cos takiego jak terapia malzenska...istnieje tez szczera rozmowa moze szczerze porozmawiasz z nim o tym dlaczego i o co masz do niego zal...czy on cie zdradzil?

Gość ciekawska kaśka
hmmm terapie mam już za sobą...Nie nie zdradził mnie(chyba)jestem z nim od 9 lat w tym 5 po slubie od samego początku miał problem z przedwczesnym wytryskiem.No na początku mi to nie przeszkadzało byłam nie doświadczona i tyle.Dużo by się tu rozpisywać:( Póżniej starałam się z nim o tym rozmawiac ale on to olewał przez kilka lat...a teraz chciałby żeby wszystko wróciło do normy.Ja już nie potrafie do tego wrócić Naprawdę:(

Gość Cocia SAMO dobro
wibrator kup:) i uzywaj go razem z mezem....wiesz uwazam ze jego problem z przedwczesnym wytryskiem to tez troche towja wina bo istnieja techniki ktore moga przedluzyc czas sexu...trzeba bylo ich probwac razem a jak nie potrafil cie zadwolic w trakcie normalnego sexu to zostaje jeszcze oralny...

Gość ciekawska kaśka
Czuję że dobrze robię..... ja też chcę Żyć !!!!!do końca życia mam cierpieć?

Gość Cocia SAMO dobro
nie..ale to nie powod zeby innych krzywdzic i im kazac cierpiec....a jak maz sie dowie i powie kiedys synkowi ze mamusia sie puszcza?