Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet świnia

Nie dawno wziąłem rozwód, czy ,mogę prosić o zwrot pierścionka zaręczynowego?

Polecane posty

Gość bez sensu kto daje i odbiera
tez sie w piekle poniewiera, a co dasz go drugiej? nie stac cie na nowy??

Nie taki miałem plan.. u jubilera nieopodal płacą nieźle za złoty złom. Ona zabrała listy, które do mnie wysłała. :P

Gość nevillas dream
Ja miałam kiedyś tak, będąc jeszcze małolatą, że zerwał ze mną facet a następnie poprosił o zwrot WSZYSTKICH prezentów, jakie od niego dostałam. Nie było tego wiele, trochę biżuterii (taniej) i tym podobne duperele, jedynie kazał mi zatrzymać błyszczyk :D Idiota, dziś już wiem, że to był bezmózgi dupek

Gość bez sensu kto daje i odbiera
to po cholerę jej dałeś te listy!!! wg mnie tylko dupek może mieć takie pomysły, bez sensu twoje pytanie w ogóle jest

Gość Cocia SAMO dobro
a duzo Cie kosztowal ten pierscionek? i z czym był w sensie kamien jaki?

Gość zxzxzxzxzx
Możesz prosić o zwrot obrączki ..... nie pierścionka.

Gość jakaaalakala
mnie tez kiedys facet kazał oddawać wszytkie rzeczy jak zrywał ze mna

Gość Cocia SAMO dobro
ale bez sens zwrot obracki? a co on odda jej swoja? no wez sie zastanow.... w ogole opowiem wam cos.... kiedys dostalam pierscionek na znak tego ze jestem kobieta z ktora wreczajacy moglby spedzic reszte zycia (nie byly to zareczny) ale nie chcialam go i kazalam mu go zabrac.,...i co owy wreczajacy zrobil? zapytal mnie po miesiacu czy nie bede miala nic przeciwko i czy nie przyniesie mu pecha to ze wreczy go kolejnej... w ogole to chyba mial jeden taki pierscionek i dawal go kazdej:)

Gość jakaaalakala
jestes idiota to były jej listy skoro do niej pisane

Gość chłopie
Myrevin :o 🖐️

Gość Cocia SAMO dobro
to tez zarzadaj listów/.... nie odpowiedziales czy to byl pierscionek z brylantem i ile karatow mial..bo ze zloty to juz wiemy

Gość jakaaalakala
nie zachowuj sie tak jak ona

Gość Cocia SAMO dobro
nie napisales z czym to byl pierscionek wiec obstawiam ze jakiejs sporej wartosci nie mial takze nie rob z siebie idioty i idz sprzedaj swoja obraczke

Gość zxzxzxzxzx
Cocia SAMO dobro ......... takie jest ogólna zasada, mało znana i praktykowana obecnie (pewnie tez nic o tym nie wiesz), Ona sama powinna ja zwrócić bez proszenia, ale chodzi tylko o obrączkę o nic więcej.

Gość Cocia SAMO dobro
jezeli ona powinna zwrocic obraczke to on tez a co.... masz racje nie wiem nic o zwracaniu obraczek bo rozwodu nie bralam i nie wezme...wwynika to z moich przekonan dotyczacych slubu....co nie zmienia faktu ze uwazam ze to bez sensu odbierac sobie cokolwiek dostales pierscionekod babci wiec uwazam ze mozesz ja poprosic o zwrot bo to Twoja rodzinna pamiatka (tylko go kolejnej nie dawaj) a macie dzieci?

Gość Cocia SAMO dobro
no to sie problem rozwiazal....skoro pierscionek dostales od babci a macie dzieci to powinienes jej powiedziec ze zyczysz sobie zeby ten pierscionek dala kiedys Twoim dzieciom bo to rodzinna pamiatka... i tyle bo w takim przypadku zabierac nie wypada...

Gość zxzxzxzxzx
Cocia SAMO dobro ........ mają wymienić się obrączkami? ..... to jest właśnie bez sensu .......... oddanie obrączki przez żonę jest faktycznym końcem małżeństwa ....... a nie w Sądzie.