Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Zapewniam że jeszcze nigdy tak okropnie gorzkiego świństwa nie jadłem:O.Już jak pomyślę o tym to mnie się chce żygać:O.A czy to jest skuteczne na pasożyty:O?ŻEBYM CHOCIAŻ wiedział czy to pomoże:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddccc Napisano Styczeń 27, 2009 A jakie robaczki hodujesz w szanownym cielsku? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Styczeń 27, 2009 będziesz s*ał dalej niż widział :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet świnia 0 Napisano Styczeń 27, 2009 żygać ? Łyknij cyjanku potasu.. nie będziemy musili czytać takich postów. :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 28, 2009 Właśnie nie wiem ale mam sporo objawów.I tak profilaktycznie próbuję:O.A te związki do kuracji z pasożytów podejrzanie mnie przypominają truciznę aspartam i możliwe ze w organiźmie tworzą alkohol metylowy.Z tym że to z tej bylicy piołunu też nie jest zbyt zdrowe:P.A kiedyś rzygałem po związkach miedzi:O.Ale to normalne jak się weźmie nieco więcej:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Bimbałek* 0 Napisano Styczeń 28, 2009 Citrosept jest bardziej gorzki :P A robala trzeba zalewać wódeczką. Bedą ci w nocy pijane śpiewały :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2017 znowu czas żniw ;) więcej konkretnych informacji o piołunie https://www.stolicazdrowia.pl/1891/bylica-piolun-wlasciwosci-lecznicze-zastosowanie-sposob-uzycia/ i tak jak pisała koleżanka wyżej - pamiętajmy aby z niczym nie przesadzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach