Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce handlowaaaaac

Alibaba,com- czy ktos kupowal tam??

Polecane posty

Gość chce handlowaaaaac

chodzi o handel z innymi krajami, zwlaszcza chinami, ale podobno na tej str. jest wielu oszustow, placisz i dostajesz cos innego albo nie dostajesz nic...czy ktos ma jakies doswiadczenia

Daj sobie spokój. Trzeba mieć zaufanego kontrahenta. Różne uszkodzone lub wybrakowane towary będziesz dostawać i weź teraz reklamuj i odsyłaj. Dolar wysoko stoi i nie opłaca się kupować bubli w Chinach. Do tego drogi transport i podatek 22% Vat - od wartości towaru i od ceny transportu.

Gość chce handlowaaaaac
w takim razie gdzie zaopatrują sie sprzedawcy allegro?? ktorzy towar oferują w duzo nizszych cenach? np. Ostatnio kupilam suszarke ktora kosztuje 300 zl za 180...jak to mozliwe? chyba nie kupują u producenta przeciez......

A na Alibabie masz również kontakt z producentami. Jeśli bierzesz powyżej 1000 sztuk, to możesz kupować u producenta.

Gość chce handlowaaaaac
nawet gdybym chciala zamowic wieksza ilosc, to nie mam mozliwosci sprawdzenia czy nie mam do czynienia z oszustem?

Gość matrixi4
ja wolę korzystac z europesjkich portali, jakos tak bliżej kulturowo i geograficznie :) korzystam z portalu momoway i póki co jest oki. to powodzenia życzę w ekspansji rynku :)

www.aliexpress.com/item/free-shipping-2011-NEW-original-packaging-the-world-s-top-brand-bottles-of-perfume-in-France/476440456.html jakos dziwnie mi translator tłumaczy tą strone. Czy gość sprzedaje perfum za 18 dolców czy samą pusta butelke? Zalicytowałem, ale dopiero późnie właczyłem translatora i jakoś dziwnie mi to przetłumaczył. "Darmowa wysyłka 2012 NEW oryginalne opakowanie najlepszych na świecie butelki marki perfum w Perfumy Spray 100ml Kobiet France"

Gość rufus83
A po co się męczysz z aliexpress? Wejdź sobie tutaj http://www.tzch.pl/ - wszystko po polsku i płacić też można w złotówkach, na polskie konto bankowe (nie dochodzą opłaty za przewalutowanie). Tzch to największa w Polsce platforma, która umożliwia zakupy z Chin.

Gość gość
Kolezanki kupowaly troche sie czeka okolo msca ale towar byl ok np etui do samsunga jak oryginal a cena smieszna zegarki tez byly spoko

Gość gość
Zapraszam do sklepu internetowego http://www.kobemeble.pl Meble prosto od producenta, najniższe ceny i wysoka jakość. Unikasz prowizji pośrednika. Bezproblemowa dostawa do domu. 24 miesiące gwarancji Znajdziesz nas pod ww. adresem bądź na allegro