Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kasia0104

Piercing intymny - gdzie w Warszawie?

Polecane posty

Go艣膰 Ona-e34
Jestem z Mazur ale cz臋sto bywam w WWA. Zapytam o powik艂ania -czy u was by艂y -i czy poza mn膮 jest w gabinecie tylko osoba wykonuj膮ca ten zabieg. A co do tego czy facet-hm jednak nie jest lekarzem /ginem......

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kamiiiiiiiiiii
Ona-e34 - jakby poza osob膮 wykonuj膮c膮 zabieg by艂 kto艣 jeszcze, to zapytaj wprost, czy ten kto艣 jest potrzebny. O ile mi wiadomo, piercer nie potrzebuje asystentki, jak dentysta. Co do powik艂a艅, zn贸w wraca kwestia ilo艣ci zabieg贸w. Je偶eli jaki艣 salon wykonuje ich niewiele, to brak do艣wiadczenia osoby wykonuj膮cej zabieg mo偶e odstrasza膰. Dlatego zapytaj wprost, ile przek艂u膰 intymnych wykonuj膮. Je偶eli sporo, to my艣l臋, 偶e mo偶na im zaufa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona-e34
Dzi臋ki Kamiii!! ale napiszcie co艣 jeszcze -jak to przebiega, jak ze znieczuleniem itp !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamiiiiiiiiiii
Ona-e34 - ze znieczuleniem jest r贸偶nie. Najlepiej te偶 zapytaj o to wprost. Taki zabieg powinien trwa膰 oko艂o godziny w艂a艣nie z powodu znieczulenia. Je偶eli maj膮 tylko kilka minut w przerwie pomi臋dzy tatua偶ami, uciekaj :) Z tego co wiem, stosuje si臋 jak膮艣 ma艣膰, kt贸ra powoduje brak czucia, wi臋c ona musi mie膰 czas, 偶eby zacz膮膰 dzia艂a膰. Zwr贸膰 te偶 uwag臋, 偶eby nie dali Ci kolczyka ze stali chirurgicznej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona-e34
No w艂a艣nie -jes ma艣膰 czy zastrzyk -przecie偶 okolice vaginy s膮 bardzo wra偶liwe ! Czy mog艂aby napisa膰 jaka艣 dziewczyna ? Maj膮ca ju偶 piercing ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taaak,
a po chuuj ci to potrzebne? Przecie偶, je艣li chcesz tym kusi膰 ch艂op贸w w burdelu, to zbyt wielu nie zaliczysz, bo Ci kolczyk np. w wardze sromowej czy 艂echtaczce ran臋 zrobi i z b贸lu lub g艂odu zdechniesz, ty , za przeproszeniem, gupie ciel臋 d臋bowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kgjg
sko艅czeni debile

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po co ci ten piercing
na cipce ?? mam 23 lata to nie jestem jakas stara i zacofana i rozumie piercing na nosie nawet mialam dawniej rozumie kolczyli na brwiach nawet na brodzie czy w p臋pku ale na miejscach intymnych...? to dla mnie czysta glupota i tylko klopoty z tym zwiazane jak otarcia przy seksie czy ropiejaca rana po przekluciu dla mnie to nienormalne przekluwac sobie cipe i wcale to nie podnosi atrakcyjnosci bo albo ma sie ladna cipke albo brzydka z farfoclami i kolczyk tu nic nie pomoze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KiMiKiMiKiMi
Ja mam kolczyk w strefie intymnej. Z do艣wiadczenia wiem, 偶e facet贸w kr臋ci sama 艣wiadomo艣膰, 偶e kobieta ma co艣 takiego przy 艂echtaczce ;) Co do znieczulenia przy zabiegu - ja by艂am przed przek艂uciem posmarowana jak膮艣 ma艣ci膮 i najpierw wszystko mi tam zdr臋twia艂o, a potem w og贸le straci艂am czucie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pendonimka
widz臋, 偶e sporo dziewczyn robi艂o zabieg w salonie naprzeciwko smyka, zagl膮dacie tam jeszcze? te偶 szukam miejsca na piercing i ten salon 15-115 wydaje si臋 OK. Czy kt贸ra艣 z Was ostatnio tam zagl膮da艂a na piercing?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂go艣ka_M贸wi膮_Mi
Te偶 si臋 zastanawiam, czy si臋 tam nie wybra膰. Na facebook maj膮 du偶o pozytyw贸w www.facebook.com/PiercingWarszawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kafencja
wiesz w 15-115 widzisz 偶e wszystkie "sprz臋ty" jakie s膮 uzywane do piercingu s膮 nowe..nikt ci tam nie wyjmuje "ig艂y" spod krzes艂a i nie m贸wi ze to jest nowa, otwieraj膮 przy tobie, sterylno艣膰 pierwsza klsa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paola :)
Je艣li chodzi o piericng intymny to serdecznie polecam salon na Al. Jerozolismkich 11/19. Sama zastanawia艂am si臋 dwa miesi膮ce bo przera偶a艂 mnie b贸l. Ale ch臋膰 posiadania takiego skarba by艂a silniejsza :) zaryzykowa艂am, pojecha艂am 400 km do Warszawy, bo upar艂am sie 偶e pojad臋 tylko i wy艂膮cznie do tego salonu i jak sie okaza艂o BEZBOLE艢NIE, PROFESJONALNIE i BAAARDZO MI艁O !!! a kolczyk jest cudny :):) Polecam z ca艂ego serca. Osobi艣cie mdleje jak widze ig艂e a tu nawet jej nie poczu艂am. Zreszt膮 nawet nie wiedzia艂am kiedy nastepuje przek艂uwanie bo o to tez prosilam - si艂a wy偶sza paniki :):) Plusik ogormny dla Pana Piercera - Wsp贸艂w艂a艣ciciela salonu - Pan Lukas daje z siebie wszystko i zna si臋 na rzeczy :) no i okaza艂o si臋 偶e 艣wiat taki ma艂y :):) Jesli uzale偶nie si臋 od piercingu to tylko przez Niego :):) Pozdrawiam :) P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kajzolla
Dziewczyny a robi艂a kt贸ra艣 z Was piercing, nawet taki prosty klasyczny typu ucho, w Denique? Mam salon pod nosem, a dopiero niedawno dopatrzy艂am si臋, 偶e piercing maj膮 te偶 w ofercie.

Udost臋pnij ten post

Jutro jad臋 robi膰 kolczyk w okolicach 艂echtaczki do salony 15-115 Mam lekkiego stresa :) Mam pytanie, jak d艂ugo Wam si臋 goi艂y kolczyki w miejcu intymnym???

Udost臋pnij ten post

Wczoraj robi艂am Vertical Hood w samonie 15-115 i w 100% zgadzam si臋 z opini膮 Paola :) Nic nie bola艂o, atmosfera rewelacyjna, kolczyk wygl膮da pi臋knie :) Oko艂o p贸艂 godziny po zabiegu, czu艂am lekki dyskomfort, ale trwa艂o to dos艂ownie 1-2 godziny, po tym czasie by艂o wszystko ok. i tak jest do teraz, piel臋gnacja nie jest uci膮偶liwa, kolczyk nie przeszkadza. Polecam serdecznie tego typu ozdob臋, bo naprawd臋 wygl膮da bardzo 艂adnie, ale jak kt贸ra艣 z Was si臋 zdecyduje, to r贸bcie kolczyk w salonie 15-115, piercing b臋dzie wykonany profesjonalnie i bezbole艣nie, dodatkowo w fantastycznej atmosferze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ioono
W tym tygodniu wybieram si臋 do 15-115 na vertical. I tak jak poprzednim razem (sutki) boj臋 si臋 paskudzenia kolczyka. Poprzednio by艂am zdziwiona i zaskoczona, pozytywnie oczywi艣cie, bo kolczyki ani troch臋 si臋 nie paskudzi艂y - 偶adnej wyciekaj膮cej limfy, niezauwa偶alne strupki. Samo przekucie delikatnie bola艂o, ale potem bez problemu. Od pocz膮tku spa艂am na brzuchu, nosi艂am normalnie stanik. mijaj膮 jakie艣 4 miesi膮ce i nic si臋 nie dzieje. Zagoi艂y sie szybciej ni偶 kolczyki w p艂atku ucha. Mam zatem nadziej臋, ze z tym b臋dzie tak samo. Podobno dob贸r kolczyka zale偶y od budowy cia艂a. A|le jak b臋dzie po wszystkim to napisz臋 wam jak by艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ogarnij denique tam powinien byc cos mi sie tak kojarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A orientujecie si臋 czy w tym salonie przek艂uwaj膮 ga艂k臋 oczn膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am na Dereniowej, na przek艂uciu VCH, wykona艂a je Dela. Jestem ogromnie zadowolona. Wszystko profesjonalnie i czysto, atmosfera luzuj膮ca, a przy takim piercingu si臋 przydaje :) Dela odpowiada艂a na moje w膮tpliwo艣ci do tego stopnia, 偶e kiedy powiedzia艂am, 偶e najbardziej obawiam si臋 krzywego przek艂ucia, bo mia艂am takie do艣wiadczenie w przesz艂o艣ci, podesz艂a do mnie z suwmiark膮, a linie pomocnicze do wyznaczenia miejsca przek艂ucia zrobi艂a praktycznie jak w rysunku technicznym. Znieczulenie zadzia艂a艂o tak, nic nie bola艂o. Ciep艂a, delikatna i profesjonalna, poczu艂am si臋 zaopiekowana. Gor膮co polecam.

Udost臋pnij ten post