Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kitka23

cilest,a novynette?

Polecane posty

Gość Kitka23

Witam dziewczeta mam pytanie.Biore cilest od 7 miesiecy i powiem szczerze,ze przechodze tragedie bo moje libido i ochota na partnera spadła do zera...chciałam zapytać czy moze gdybym zmieniła tabletki np.na novynette czy one beda miały taki sam wpływ jak cilest na sex i libido?

Gość jednostrzalowe
cilest ma inny sklad hormonow niz novynette wiec mozesz inaczej zareagowac. ja bralam cilest przez kilka lat i wydawalo mi sie ze mi libido spadlo, teraz biore od 4 miesiecy harmonet (tez inny sklad) i dopiero teraz wiem jakie mam zerowe libido :O

Gość jojoujjoj
ja bo cileście miałam strasznie bolesne piersi.. a po novynette libido poniżej poziomu morza :(

Gość kitka23
ale wiecie co wczesniej brałam microgynona po nim to miałam jeszcze wieksza ochote,za kazdym razem jak sie kochaliśmy to miałam ejakulacje hihi Powaznie a teraz makabra....

Gość jojoojjjj
ee ja tak miałam przy pierwszych tabletkach - ale to raczej była fascynacja seksem bezpiecznym i bez gumki i to przebijało troche to działanie tabletek - bo tak po pół roku się zaczęło i doszło do tego że rzuciłam to w cholere bo pogryzłabym go za każdy dotyk ...

Gość psiapsia
Tylko nie cilest - mam złe wspomnienia z nim związanie. Ochota na przytulanko spadła, a ja sama czułam się jakby mi z 10 kg przybyło, taka ospała, ociężała. rzuciłam w cholerę, teraz nie biorę żadnych pigułek:P

Ja brałam novynette przez 3miesiace i zmieniłam na syndi 35, przytyc razcej nie przytylam ale przy novynette masakrycznie sie czulam i w dodatklu plamilam 21dni, potem okres, znow plamienei 21dni..masakra, nie polecam. za to z syndi jestem bardzo zadowolona:)