Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justraaa

rozmowa z byłym

Polecane posty

Gość justraaa

trudno go klasyfikowac do byłych bo spotykalismy sie tylko 2,5 miesiaca.Zostawił mnie dla innej..I teraz jak dowiedział się ,że spotykam sie z 10 lat starszym bogatym facetem...coraz czesniej pisze!!nie po to by sie spotkać nie chce wracać bo juz go setki razy prosiłam.kocham go..ale on ma inną i napewno nic do mnie nie czuje..ale skad te dziwne zachwania??poczytajcie ON co sponsor juz CI wydrukowal sciagi? Ja2 (27-01-2009 23:03) nie mów tak.. ON (27-01-2009 23:03) jak? Ja2 (27-01-2009 23:04) ten człowiek jest naprawdę wporządku.ja już będę ostrożna...Który normalny 34 letni facet jechał by rano do jakieiść smarkuli żeby jej ściagi przywozić..Moge na nim polegać ON (27-01-2009 23:04) he he doON (27-01-2009 23:04) w najlepszym razie skonczysz jako utrzymanka:) ON (27-01-2009 23:04) w najgorszym jako cos innego dorota (27-01-2009 23:04) ale kazdy zawod jest potrzebny:) ON (27-01-2009 23:05) a swoja drogo to skoro on jest taki cudowny ON(27-01-2009 23:05) to czemu zona uciekla:) ON(27-01-2009 23:05) pamietaj (27-01-2009 23:05) nikt nie bije na 1 spotkaniu:) (27-01-2009 23:05) dopiero stajesz sie ofiara jak sie uzaleznisz:) (27-01-2009 23:05) ale o Tobie mozna napisac ksiazke o naiwnosci:)

Gość o rany co za glupek
wez sie odetnij od niego jakos i daj se spokoj

Gość justraaa
Ja2 (27-01-2009 23:05) nie wiem...może różnica charakterów Ty uciekłeś odemnie ale to nei znacyz że ja jestem az taka beznadziena..Ja się jeszcze wnim nie zakochałam Ja2 (27-01-2009 23:05) i nic od niego nie biorę Ja2 (27-01-2009 23:06) chciał mnie zapisać na kursy językowe.odmówiłam wow ON (27-01-2009 23:06) jaki fajny sponor:P ON (27-01-2009 23:06) he he Ja2 (27-01-2009 23:06) zadnych prezentów nic..nie przyjmuję..musze najpierw wyczuc grunt..Daj spokój prostytutka by go taniej wyniosła Ja2 (27-01-2009 23:07) wiec nie sądze żeby miał takie zmiary.. Ja2 (27-01-2009 23:07) a właśnie dziś mi się sniło że przyszedłeś do mnei z bukietem czerwonych róż:) Ja2 (27-01-2009 23:07) powiedz..ale tak serio..dlaczego Ty zawsze chcesz sprawiac ON (27-01-2009 23:07) no to cos bierzesz ON (27-01-2009 23:07) jak jestes drozsza od dziwki:)

to ciekawe, że akurat on Cię ostrzega przed innym facetem skoro sam Ci zrobił świństwo. Pies ogrodnika moim zdaniem. Nie odpisuj mu, niech się od Ciebie odwali

Gość justraaa
ON(27-01-2009 23:08) szczerze ON (27-01-2009 23:08) to mi Cie zal ale Ty tego nie rozumiesz ON (27-01-2009 23:08) ty nie wiesz co Cie czeka oj zal mi Ciebie on (27-01-2009 23:09) nie wiesz jacy sa faceci ON (27-01-2009 23:09) ja to mam sumienie i nawet mi Cie zal on (27-01-2009 23:09) czasami on(27-01-2009 23:09) ale inni nie maja tego on(27-01-2009 23:10) sprzedadza Cie do agencji

Gość justraaa
ide spac dobrnaoc ..//Jutro mam baaaaaaaardzo ciężki dzień on 0:09:32 wiem on 0:09:44 musisz sie odwdzieczyc sponsorowi:P on 0:09:44 he he

Ale debil! Po co nim gadasz? Pewnie ma kompleksy, że nie ma tyle kasy co Twój nowy facet.

Olać gościa. Na gadu zablokować. Nie tracić czasu na czcze gadki i tłumaczenie się z czegoś, z czego nie musisz, komuś, kto Cię zostawił. Dać sobie spokój z ta znajomością, inwestować czas w nowy związek:)

Gość ale ona go kocha
wzruszyla mnie twoja historia autorko

Gość całkowicie czarny kot
po co z nim gadasz? chłopak ci obraża a ty się szczerzysz i udajesz że nic sie nie dzieje

Gość hehehehe no
bo tu o meskie ego chodzi on nie moze zniesc że lepiej wyidziesz na tym rozstaniu:)

nie pozwalaj się obrażać :O zerwij całkowicie kontakt i nie wmawiaj sobie, że jemu na Tobie cały czas zależy i że Cię kocha. To jakiś prostak, i to od niego powinnaś się trzymać z daleka...

Gość justraaa
wiem ,że mu nei zalezy bo dośc długoo o to walczyłam ma kogos i jest szczesliwy widziałam foty na naszej klasie zich wyjazdu..zdradzał mnie tylko nie rozumiem dlaczego nei chce żebym ja też była szczęśliwa

Gość hehehehhehehehehehhehee
żenada:O

Gość Ty jesteś idiotką
że dajesz się upokarzać.

Gość Ty jesteś idiotką
ta całą wasza gadka jestś śmieszna..jakieś toksyczny układ sadysty z masochistką :O

Gość frufru
a po ch...olere z nim gadasz w ogóle?? po piersszym tekście o sponsorze i utrzymance dostałby bloka na GG. myslisz ze jak mu bedziesz zasuwac łzawe gadki o tym że "ten taki nie jest, Ty mnie zraniłeś a ten tego nie zrobi" to coś ugrasz? powiedz byłemu żeby nie wpierdalał nosa w nie swoje sprawy.

Ja2 (27-01-2009 23:07) a właśnie dziś mi się sniło że przyszedłeś do mnei z bukietem czerwonych róż Nie poniżaj się dziewczyno :O. to by pomyślał żeby pisać takie rzeeczy chłopakowi, który Cię wcześniej zostawił :O. A ta rozmowa służyła tylko temu, żeby Cię obrazić, a Ty jeszcze ją kontynuowałaś. Olej go bo jest chamem i idiotą.

ja nic oryginalnego Ci na to nie napisze, potwierdzę tylko wcześniejsze wypowiedzi, on jest chamem a Ty dlaczego pozwalasz się obrażać? bo co? bo kochasz:o że nadal go kochasz to nie znaczy,ze masz dawać się upokarzać jeszcze więcej i na każdym kroku, trochę godności dziewczyno. On pisze Ci to wszystko,żeby zadrwić z Ciebie i dowartościować siebie samego. Tym bardziej,ze się spotykasz z bogatym facetem a on nie jest bogaty itd. męska duma :o Po pierwsze zerwij z debilem kontakt bo to ci nie pomaga. Po drugie masz drugi związek i zajmij się nim a nie przeszłością. tylko tez uważaj na faceta bo prawda jest taka,że jednak nikomu nie można ufać bezgranicznie bo wtedy się można bardzo przejechać :( rozpisałam się, hehe powodzenia

Gość olololololalalal
ale prostak;d a ty nie umiesz z nim gadac:D boze jakie piekne odp nasuwaja sie jak to czytam;/ mogłas mu tyle razy dosrac a ty pieprzysz ze ci sie snił;/ nazywa cie dziwka a ty nic?;/

Gość uytuytu
no niesety szkoda mi to mowic ale ponizylas sie troche, po co jeszcze sie tlumaczysz ze nic ci nie kupuje i takie tam?

żenujące jest to, że w ogóle wdajesz się z nim w dyskusję \"jestem czy nie jestem prostytutką\". Facet który sugeruje coś takiego w realu powinien dostać z liścia, a jak przez gg - totalny olew.

justraaa a po co Ty dyskutujesz z takim nadętym balonikiem:)? Twój obecny partner (jakikolwiek by nie był) guzik go powinien obchodzić. Skoro zadecydował, że nie chce być z Tobą, nie powinien nawet pisnąć słówka o obecnej sytuacji, a Ty mu na to pozwalasz i odpisujesz?? Dziewczyno powinnaś skreślić gościa już dawno:):)

Gość jejjjj to chore
dlatego uważam że takie kontakty nie mają sensu

Gość jejjjj to chore
po zerwaniu nażey definitywnie kończyć kontakty

Gość smooth criminal
Nigdy nie zrozumiem po co laski traca czas na rozmowy z bylymi.