Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykorzystać tylko jak

Wykorzystac tylko jak??

Polecane posty

Gość wykorzystać tylko jak

mam pytanie... moze ktos mi doradzi, rozstałam sie z facetem juz x czasu temu, od tamtej pory sie ciagle klocilismy, teraz jest spokoj juz miesiac i o co chodzi? on jest bardzo towarzyskim facetem ma duzo kolezanek kolegow itd. ale nie w tym rzecz. Chodzi o to ze on do mnie sie odzywa jak jest mu zle, jest chory, cos go boli itd... A co ja? Matka polka, która do piersi przytuli i pozaluje?? sama nie wiem co robic. zalezy mi na nim, i chcialabym z nim byc... tylko ze to wsparcie dziala tylko w jedna strone... nie wiem jak to rozegrac... czy cierpliwosc moze cos zdzialac czy moze dac sobie spokoj... Dla mnie to takie dziwne ze byly facet majacy tyle dobrych kolezanek pisze i dzwoni do bylej laski bo go zabek boli albo ma temperature... zwlaszcza ze nasze stosunki sa srednio dobre

miałam podobnie - tylko ja kochałam a on nie - więc go poprosiłam żeby raz na zawsze sie ode mnie odpiął bo mi to sprawiało przykrość gdyż za każdym razem kiedy sie do mnie odzywał miałam idotka nadzieję że wróci do mnie

Gość i co wrócił
do ciebie?