Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do panow mam

czy facet moze tkwic w zwiazku z dziewczyna mimo iz chce byc z inna?

Polecane posty

Gość wredny prowokator...
wueska Ile ty masz lat? bo przeraza mnie Twoja naiwnosc i glupota? Ty serio wierzysz w to ze on cie kocha?:O kocha Cie ale jest z inna inna jest jego zona... pewne jest ze Ciebie to on nie kocha na 100% 🖐️

Gość wueska
to moze niech jakis pan sie wypowie???????? przeciez nie bronimy:-)

Gość lostka
Wueska, dlaczego sie oklamujesz? Facet ma zone, od ktorej moglby bez problemu odejsc, gdyby tylko chcial, a nie robi tego. Za to nie ma najmniejszych skrupolow ja oszukiwac i klamstwo przychodzi mu bez problemu. Czy tak postepuje zakochany facet? Czy nie nasuwaja ci sie pewne wnioski? Spojrz na te sytuacje z boku...Nie wiem ile masz lat, ale aby nie obudzila sie pewnego dnia z reka w nocniku, bo on nadal bedzie z zonka, a twoja mlodosc minie na czekaniu i zostaniesz sama jak palec(juz w sumie jestes sama).

Gość do wueski
to wy naprawde zyjecie jak para praktycznie, ! u mnie to troche inaczej, bo wlasnie nikt o nim nie wiem oprocz tych 3 przyjaciolek moich, on mieszka w innym miescie, 50 km ode mnie i zazwyczaj spotykamy sie u mnie, nie ma tu ryzyka ze ktos go przyuwazy, mozemy pojsc do pubu czy gdzies, u mnie to ja raczej mu mowilam co ma robic by zona go nie nakryla :P ja mam 25, on 30 lat

Gość wredny prowokator...
ale wy jebniete jestescie i co najgorsze wierzycie ze on was kocha .... 25 lat a taka glupia..obudz sie kobieto bo masz klapki na oczach

Gość a to figa
To oczywiscie możliwe ale tylko pod jednym warunkiem - jak nie ma szans na zwiazek z tą z która naprawdę chcialby byc. Nie wierze w "bycie z litości":o

Gość wueska
ja mam 23 lata on 26. patrze na to z roznych stron raz wydaje mi sie ze to mozliwe zeby byl ze mna a pozniej przestaje wierzyc i z nim zrywam po czym on sie odzywa i tak sie bujamy...mnie nie kocha jej chyba tez nie tak bardzo skoro ja oszukuje za to kocha siebie w 100% . u nas sa troche inne okloicznowsci bo faktycznie 4 dni przed slubem nawiazal sie nasz romans i ciezko bylo odwolac ten slub bo nie wiedzielismy ze az tak zabraniemy.poza tym ja tez nie chcialam zeby odwolywal bo nie wiedzialam czy mi nie przejdzie za tydzien. teraz jest 7 m-cy po slubie kuplili mieszkanie na kredyt wiec dlaczego nei ejst szczesliwy i nie cieszy sie tym co ma tylko szuka szczescia u mnie?? tego tez nie moge pojac

Gość do wueski
a dlugo ja znal przed slubem? moze dlatego tak jest bo znacie sie krotko, to okres zauroczenia, najlepszy seks itp a ja jak znal dlugo to juz nie to samo, znana zona w domu itp

Gość wueska
moze byc i tak jak mowisz...sa razem prawie 7 lat i z tego co wiem to wiele razem przeszli. a Twoj jest dlugo po slubie?i ogolnie z ta dziewczyna?

Gość do wueski
dlugo bo juz 3 lata po slubie, maja dziecko ktore ma niecaly rok, a przed slubem znali sie kilka lat, wiec jakby co to nia mogl sie znudzic to prawda, no ona nim tez :P