Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcelkowa mama

Planuje trzecie dziecko

Polecane posty

Gość katarinkaa
znam mamusie dwóch chłopców, która nie chce mieć więcej dzieci, bo boi się nastepnego chłopca...:) a czy to tak naprawdę wazne? chyba mimo wszystko nie....ważne by małzenstwo było udane, szczęśliwe, dzieci zdrowe, dobrze wychowane...czasami trzeba pogodzic sie i zaakceptować coś co nam z góry dane...

Zaraz tam zadzwonie i zapytam czy mi to moga wyslac, probowalam zamowic ale jest tylko polski system platnosci niestety. Dziewczynki musze posprzatac troche w domku i wziac sie za obiad. Pa Pa :)

Katrikoo mam nadzieje, że jeszcze tu zajrzysz widze, że jestes bardzo wartosciowa osoba i pewnie masz racje wazniejsze od plci jest madre wychowanie zeby potem moc sie cieszyc z fajnych relacji z dziecmi. Jak juz bede w trzeciej ciazy to od poczatku mimo wszystko bede sie nastawiac na chlopca moze to nie bedzie latwe, ale bede musiala dopuscic taka mozliiwosc. A jakby co to mozemy sie zamienic hahaha Dobra ide bo nigdy nie zrobie tego obiadu.

witam i jak dziewczyny wasze starania, marcelkowa mamo ????

Gość elemeledudki
o właśnie jak tam Marcelkowa mamo? ja juz nie mam watpliwosci bo na usg 3d w 28 tyg widzialam baaardzo wyraznie siusiaczka i jaderka:D a ktos pytal,to moj drugi synek

Hej u mnie nic nowego staranka byly a i owszem ,ale niestety z moja psychoza konczenia staranek sporo przed owulacja wcale o9 ciaze nie latwo. Monico na jakim forum mozna cie spotkac? Co u ciebie?

Gość elemeledudki
a ja urodziłam drugiego synusia jednak;) teraz nie zamienilabym go na najpiekniejsza dziewczynke:)

Gratuluje:) Ja tez mam dwoch synkow i jest super.Zadnego z moich facetow nie zamienilabym na dziewczynke:) Zaloze sie ze jest sliczny i ma rzesy do nieba (zazwyczaj jak sie zamawia dziewczynke a rodzi sie chlopak to jest ladniutki i grzeczny)

Marcelk0wa Mamo czy gdzies Cię znajdę na forum, ciekawa jestem czy masz tę upragnioną córę ?