Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randki po.2

taki gośc do mnie napisal

Polecane posty

Gość randki po.2

popłakałam sie ze smiuechu.napisal do mnie gośc mający taki opis Kilka słów o mnie No tak co tu pisać , wypełniam ten profil po 7-u latach jak go załozyłem , no co mogę nasać , mam pierwsze objawy łysienia plackowatego ( to przez była pracę a nie kobietę :-) Co jeszcze pierwsze problemy z erekcją ( to też przez pracę , na szczeście ją zmieniłem :-) powinno być tera lepiej... Chyba rzadnych kompleksów nie mam na swoim, no może z jednym wyjątkiem . Mam trochę pryszczate pośladki , wygladają w sumie i tak nie żle , jak księżyc zryty kraterami w pełnię księżyca:-) (wiecie w taka romantyczna majową noc!!!!) Jak wyglądam Jak!!!??? 180 cm wzrostu ,. włosy spiete w kitkę ., harmonijna budowa ciała , ( nie mam kaloryferka ) , ale biegam 2 -a razy w tygodnu... ( bieganie jest najlepsze na pryszcze i hemoroidy ... bo jak się siedzi 8-siem godzin to się z wiekiem dostaje:-) no jakoś się jeszcze trzymam , dają mi czasem nieznajomi poniżej 30-stki ( dzieki wszystkim....:-) Duże i małe hobby Moje ulubione hobby to robótki ręczne... , z moimi koleżankami potrafimy godzinami szydełkować....:-) Ostatnio zrobiłem 4 -metrowy szal ściegiem krzyżowo - jakimś tam , NAWT NIEŻLE WYSZEDŁ :-) A z kolegami to gadam o samochodach , choć sam jeżdzę do roboty rowerem ( nie stoi sie w korkach) :-) ,. po co im 250 koni jak stoją na światłach co 100 m....:-) Ostatnio pewien znajomy psycholog powiedział mi , zę "terenówki " to kupuję "se" goście co mają małego.... ( w ten sposób się dowartościowują) , ja jeżdzę rowerem , no wypycham auto w weckend , zeby pojechać w Bieszczady. (czasami tez gdzie indziej...) Imprezy, koncerty i wyjścia do klubów no chodziło sie , chodzi i bedzię chodziło , choc ostatnio coś mi odbiło i chodzę od 16 -stu miesiecy na tango.... eeee. znam coś z 10 kroków tak , że przy Gotan Project już tanczę...:-) a co tam sie chwalic ja tango tanczy JAKKKMMUU TAMM. Ci z tam z Tanca z Gwiazdami.. NO ci co wydali ta ksiazke z nauka tanca , a potem za ta kase kupili "se" dom z 3.5 milona pod Warszawa... no deweloper zarobil na nich jakies 50% , no ale jak sie ze wsi przyjechalo do warszawy (prze male w ) to "se" kompleksy trza podleczyc... mnie to przynajmniej uczyli Argentynczycy , ALE DORABIALI TYLKO , A NA STALY PRACOWALI W HOTELU ON NA ZMYWAKU , ONA JAKO POKOJOWKA.. SUPER PARA JA PATRZYLEM JA TANCZYLI TO MIALEM EREKCJE... POWZNIE... EEEEE..... JAK DZIS LASK TANCZY TANGO 2 NA 1 NIE TANCZA A MI SIE MAZA JESZCZE LYZWY.....

Gość przynajmniej ma dobre poczucie
humoru

Gość randki po.2
no..tylko nie wiem czyt ma takie poczucie humory ,czy problemy natury psychicznej.. pryszcze i rrobotku reczne mnie rozwaliły

Gość jjjjjjjjjjjux
:)

Gość przynajmniej ma dobre poczucie
jak nie sprawdzisz to się nie dowiesz

Gość elfara mi
poczucie humory extra, niektóre wykorzystam do własnych rozmów :-)

Gość jjjjjjjjjjjux
odpisz mu...albo przezujesz randke z koszmaru albo facet ma poczucie humoru i sie wyglupia :) zaryzykuj

Gość randki po.2
no będe mu patrzec w oczy i zastanawiać sie jakie wielkie ma naprawdę pryszcze na posladkach:D

Gość randki po.2
naprawdę mam ochotę właśnie ze wględu na ten opis.nie znam faceta ,ktory tak glośno mówiłby o łysieniu i oerekchjii..umłówie sie znim w centrum.

Gość randki po.2
matko sorry za literówki .po prostu smiej sie na głoś.ale gośc poprawił mi humor z deczka ostanio zjechany

Gość kurde nie raz jak sie czyta op
sy to sie wrażenie ,żespotka sie ksiecia z bajki.a w realu porażka. zajebiste !ja bym sie nie zastanawiała:):)

Gość ale ale ale ale
uważaj... ja dostałam podobny opis... czyli panowie uczą się nowych metod bajerowania, bo już trudno złapać "dyskretną" laseczkę... teraz się starają "zabłysnąć"...

Gość i co sie okazało
myślisz ,że chcą złapać panienke na niby szczerość????

Gość amanda_20
to nie brzmi jak zart tylko smierteln a prawda:o

Gość faceci ewoluują
wiedzą, że już niewiele złapią na kolekcję płyt lub znaczków, mniej już naiwnych na portalach randkowych, którym żonaci wmawiają, że nie żyją z żonami, teraz trzeba umieć wyrwać laskę!