Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziubka000000

No i jestem w ciazy

Polecane posty

Gość Ania1986
to gratulacje, fajnie, ze jestes szcześliwa, a nie załamujesz sie, powodzenia

Gość nie ma tego zlego.....
mysl teraz o dziecku i osobie......... odzywiaj sie dobrze...... rodzice pokrzycza i przestana.......

Gość nie ma tego zlego.....
musisz sobie teraz poukladac w glowie po kolei co i jak:) dzialaj rozsadnie a wszystko bedzie dobrze

Gość Dziubka000000
i tak napewno zrbie dziekuje wam i wam tez zycze powodzenia

Gość Dziubka000000
dzisiaj jest 29 a ja w styczniu nie mialam okresu jutro naszczescie ide do lekarza ale i tak sie ciesze

Gość Dziubka000000
no jestem

chcialam dziubek tobie napisac zebys sie nie martwila ..bylas juz u lekarza...masz 21 lat tak?? to ja jestem w twoim wieku tyle ze ja sie staralm z moim ukochanym o dzidzie 8 m-cy i wlasnie w tym miesiecu ujrzalam nasze wymarzone dwie kreseczki..jestem na studiach i mysle ze mi swiat nie zawali...damy rade:)

jak bedziesz po wizycie to opowiedz jak tam tobie poszlo ja jeszcze nie bylam na wizycie a to jest moja pierwsza ciaza..troszke sie boje ..ale wiem ze bedzie dobrze:)

ja tez byłam na studiach, w pazdzierniku na drugim roku zaszłam i swiat mi sie nie zawalil cala ciaze chodzilam na zajecia, w lipcu porod a w pazdzierniku 3rok i skonczylam studia z ocena bdb na dyplomie wiec glowa do góry dziewczęta:)

a teraz bym chciala druga w sumie ale praca, dalej szkoła itd :/ :D odczekam do 30tki:P

Gość Dziubka000000
oki juz sie ubieram i lece sie dowiedziec c i jak jak wroce napewno opisze wam relacje

mniam widzisz jestes dla nas przykladem ze ciaza to nie przeszkoda w niczym. wrecz przeciwnie daje mi motywacje do wszytskiego ...moze teraz tak do optymistycznie opisuje bo o dzidzie staralismy sie 8 m-cy juz sie zalamalam ze bedziemy musieli sie moze leczyc...ale udalo sie:) dla mnie tonowosc wiedzac ze za kilka m-cy urodze tak bardzo kochana istotke.wiem ze zycie to nie bajka ale ja pierwsza i ostatnio mloda mama:)

Gość Dziubka000000
no wiec jestem bylam u lekarza i sie okazalo ze jestem w 4 tygodniu ciazy a wtedy wlasnie moj chlopak wyszedl z wiezienia kocham sie bardzo a ja jeszcze bardziej moja fasolke ;) na poczatku nie mglam uwierzyc ze to 4 tydzien za niedlugo ide robic usg i ide z moim chlopakiem;) dziecko to jednak rradocha dziewczyny to jest prze codowne uczucie nosic je w sobie

Gość Dziubka000000
no i teraz mam problem z moim partnerem gdyż ja siedze w domu chora a on sie spotyka ze znajomymi co ich dlugo nie widzial no dobra ale ile tak mozna !!! za kazdym razem boje sie ze jak wyjdzie z nimi to go znowu zamkna teraz mi napisal smsa ze bateria mu pada i ma mwylaczony tel !!! wrrr

Gość ja chyba tez
Dziubka, gratuluje! ja mam 25 dc i 4. dzien plamien z gestym sluzem, stosunek byl dnia 19. i przerywany. mam tak nieregularne miesiaczki ze nie wiem kiedy zrobic test??? jak pojde do lekarza w 29. dc to moze zobaczy chociaz zmiany zw z ciaza, np miekka macice lub sinego koloru pochwe? prosze o rade

Gość Dziubka000000
no ja bym juz zrobila test

Gość ja chyba tez
dzis robilam ale jest dopiero 25. dc i wynik negatywny. mam zwykle cykle ok 30-40 dni bo mam pcos. nie znam wiec terminu spodziewanej miesiaczki ani owulacji. jestem w kropce

Gość Dziubka000000
wiec zatem cierpliwosci

Gość lolekkkkk
autorko mysle ze nie powinnas sie obawiac na pewno wszystkiemu sprostasz:)macie jakas prace tzn Twoj chlopak bo ty studiujesz jak sie nie myle?

Gość Dziubka000000
nie moj chlopak obecnie nie ma pracy niestety i jakos specjalnie sie za nia nie zabiera ja natomiast sie ucze w szkole sredniej jeszcze mi zostal 1.5 roku