Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męczy duszaa

ergonomia-czy jest ktoś kto miał ten przedmiot???

Polecane posty

Gość męczy duszaa

na pewno każdyz was zna to uczucie gdy coś mu chodzi po głowie i nie daje spokoju, a za cholerę nie moze sobie przypomnieć jak to "szło". pamiętam, ze na ergonomii przy obliczaniu stanowisk, tzn. wysokosci krzesła do biurka czy coś w tym stylu robiło się to w jakichś jednostkach,których nazwa zaczynała się na 'n" lub "p" a co pamiętam najbardziej, ze nazwa ta była podobna do nazwy innej jednostki, tyle, ze bez jednej litery w środku, np. celsjusz normalnie, a w ergonomii celjusz, kurczę nie wiem corobić, głowa mnie od kilku dni od tego boli, a w necie nie mogę znaleźć tego i mam na końcu języka i mnie to meczy, błagam pomóżcie, bo zwariuję, jak ktoś mi da odpowiedź to chyba mu pałac postawię

Gość męczy duszaa
uuuuuuupppp

Ja miałam, chodzi Ci o jednostkę stosowaną w atlasach antropometrycznych? Centyle? Ja miałam z szanowną panią Ewą Górską ... :|

Gość męczy duszaa
nie o centyle, cos innego kuźwa!!!!!!! ale nie pamiętam, cholera to mnie dobije, może coś jeszcze masz w pamięci:-o ? ja miałam to na polibudzie jeden semestr

Gość męczy duszaa
persymono będę wdzięczna

Też miałam na polibudzie, właśnie szukam w notatkach, ale nic takiego nie mogę znaleźc :( Jeszcze chwilka ;)

Gość walizeczka pełna ch..jstwa
no ale tam były centyle narysować stanowisko dla 95centylowego chłopa i 5centylowej baby