Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teelichte

Operacja plastyczna miejsc intymnych

Polecane posty

wiem ze ten temat był juz kiedyś poruszny, ale mam pytanie, a tutaj porozmawiać z wami jest najlepiej:) otóz też mam motylka jak to nazywacie , i baaaardzo mi przeszkadza i choćby nie wiem kto mi mówił ze jest sexi , piekny czy jakiś inny jeszcze-to nie uwierze...nie wygląda to ani ładnie ani seksi. denerwuje mnie pod każdym względem i przepraszam ale wkurzające są wypowiedzi tych pań które motylka nie maja treści\" nie przejmij się kobiete jet piękna taka jak jest i takie inne bzdury\" nie wiecie jak to jest i jakie rzeczy musze przeżywać przez to że natura mnie tak a nie inaczej obdarzyła. Od jakiegoś czasu przymierzam się do operacji. Wiem gdzie są kliniki i jaki jest cennik . Operaja kosztuje od 3.500 do 4.000 zł prezczytałam o tym chyba wszystko , tylko jedno mnie nurtuje. nie wiem czy zrobić operacje teraz czy dopiero jak urodze dzidzi( nie jestem w ciązy ale za jakiś rok ,półtora planuje). Nie wiem co bedzie jak mi to zooperują, a ciąża wszystko \"rozwali\"???? Jeśli ktoraś z Was przeżyła taką operacje bardzo prosze o rade. Dziękuje i piozdrawiam

Ciąża ma wpływ na macicę i pochwę. Nie wpływa na strukturę budowy warg sromowych, a zatem równie dobrze możesz zrobić sobie tę operację przed urodzeniem dziecka jak i po.

Gość pozdrowionka
4 tysiące chcesz wydac na cos czego i tak nie bedzie widac :D:D:D ????????????????????LOL

no i co że 4.000 zł, stać mnie , mogę sobie na to pozwolić. a poza tym nie mów że nie widać....moge ci wymienic tysiąc sytuacji w ktorych sie krępuje,,, nie masz o tym pojęcia to sie nie wypowiadaj.

o tym czy zrobic zabieg po czy przed urodzeniem dziecka najlepiej porozmawiaj z lekarzem i to bedzie najpewniejsze

masz racje... i tak bym to zrobiła ale mam nadzieje trafic tu na "koleżanke" ktora ma to juz za soba

ladaco nie wiem po co tu wogole się wypowiadasz,,, nie masz nic ciekawego do powiedzenia to spadaj

Gość ja bym si zastanowila
jesli partner to akceptuje, choc z drugiej strony robisz to dla siebie. o watpliwosci najlepiej zapytaj lekarza.

Gość gość
uważam, że każda kobieta która ma kompleks na punkcie wyglądu miejsc intymnych powinna je zoperwoać dla własnego dobrego samopoczucia, po co się niepotrzebnie blokować przed partnerem, nie wyobrażam sobie czegoś takeigo, że podczas intymnych chwil ciągle myśle o tym jak tam "wygląda", warto sobie zoperować miejsca intymne jeśli czujemy kompleks, teraz w medicoverze prowadzone są bezpłatne konsultacje.

Gość gość
to prawda można sie udać na bezpłatne konsultacje do szpitalu medicower przy Al. Rzeczypospolitej 5 www.uroda.medicover.pl/home/ginekologia-estetyczna szpital jest naprawdę dobrze przygotowany do takich zabiegów, poza tym otrzymacie opiekę lekarzy z kilkuletnim doświadczeniem, moja przyjaciółka przeszła u nich ten zabieg i szybko wróciła do całkwitej sprawności, sama się zastanawiała jak mogła tak długo zwlekać z tą decyzją.