Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loreleiiiiiii

JAK DOBRZE WYGLĄDAĆ NAGO?

Polecane posty

Gość loreleiiiiiii

Ogladam od czasu do czasu ten program na tvn style, podoba mi się to,jak zmieniaja sie te dziewczyny. Zainteresowaly mnie dwie rzeczy - pasek, jako podkreslenie figury i gorsety wyszczuplajace.... Czy któras z was ma moze takie gorsety? mowie o czyms takim http://www.allegro.pl/item530389378_gorset_wyszczuplajacy_ramiaczka_wyciecie_l3.html chociaz bardziej interesuje mnie cos takiego, bo nóg nie mam grubych http://www.allegro.pl/item530390073_nowosc_gorset_mocno_wyszczuplajacy_brzuch_l_xl.html No i paski...mam mnóstwo pasków,ale nie umiem ich chyba zalozyc w odpowiednim miejscu,poza tym jak sie zepne takim paskiem,to jak usiade to nie moge oddychac,a nad i pod nim robia sie wałki tluszczu:) jakies porady?

heheh:D tez to lubie oglądac ... fajnie sie rozbieraja te babki przed wszytkimi :D u nas w Polsce to by juz takie babki zycia nie mialy

Gość to dziala
taka bielizna wyszczuplajaca??

Gość loreleiiiiiii
dzieki best bra:) Mysle zeby zamowic sobie jakis najtanszy z allegro,zeby zobaczyc, jak to wygląda:) Bo w swoje spodnie juz sie nie mieszcze,a teraz,jak jestem gruba to nie moge znalezc na siebie zadnych spodni:( Tylko chciałabym takie bez nogawek, bo mam wrazenie ze pod obcislymi dzinsami byloby widac faldketam,gdzie sie nogawka konczy,ale z drugiej strony gorset bez nogawek pewnie by podjezdzal do gory :/

Gość valenciana
Dziewczyny, takie obciskanie ciala caly dzien nie jest zdrowe...

Gość ja go mam
Ten z drugiego linku bez majtek. Jestem bardzo zadowolona :). Tylko szkoda że ten najmniejszy to L mi by się M przydało... ale bardzo fajna rzecz. Przy okazji ćwiczy się postawę i mięśnie brzucha.

Gość loreleiiiiiii
Ooooo napisz prosze wszystko o nim, czy rzeczywiscie trzyma wszystko na miejscu,czy faldki nie wychodza gora albo dolem,czy sie nie roluje i jest niewidoczny pod ubraniem?

Gość loreleiiiiiii
valenciano - wiem o tym, nie nosiłabym go cały dzien tylko na jakies wyjscia itd, nie lubie jak mnie cos sciska,wiec i tak nie dałabym rady nosic codziennie:)

Gość ja go mam
Wiesz co trochę podjeżdża do góry niestety ale sądzę że problem mógłby być przy noszeniu spodni biodrówek. Ja mam z normalnym stanem i nic mi się nie wylewa. Widać też te zapięcia jeśli zakładasz coś z cienkiego i obcisłego materiału. Jeśli założysz koszulkę i na to marynarkę, żakiet albo bluzkę z grubszego materiału to efekt jest świetny. Opłaca się go kupić bo nie należy do najdroższych sama zastanawiam się nad kupnem następnego.

Gość loreleiiiiiii
ja nosze taki spodnie,ktore koncza sie kilka cm pod pepkiem, cholera nie pomyslalam ze haftki beda odstawac,niedobrze:(

Gość ja go mam
Ale powiem że jak go pierwszy raz miałam na sobie to wszyscy mi mówili że schudłam więc efekt jest :P

Gość wymagajaca jestem
ja mam takie wisokie majki obciskajace z ramiaczkami( bo inaczej zsuwaja sie) i gorset na haftki. Z obu rzeczy jestem zadowolona,chociaz uzywam je tylko jak gdzies wychodze, bo jednak super wygodne to nie jest (szczegolnie te majty, bo jak sie z tego rozebrac w wc :D) > No ale, figurke ladnie modeluja i nie ma jakis zwisow :D

Gość aj lajk et
niezle