Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milllla

zapytanko

Polecane posty

Gość milllla

dzis powinnam wziac ost tbl z blistra i od jutra zaczac 7 dniowa przerwe, jesli jednak nie wzielabym dzis tej ost tbl i od dzis liczyla 7 dniowa przerwe, to wypadaloby mi wziac 1 tbl z nowego blistra w przyszla sr tak? a nie w czw? bo juz sie troche pogubilam:p

Gość widzisz...
a dlaczego nie chcesz jeszcze dzis wziac?

Gość milllla
bo zalezy mi zeby szybciej o dizen skonczyc...zalezne jest to od pewnej sytuacji:P

Gość fdfdfd
jak dobrze zrozumialam to wczoraj (wtoerk) wzielas ostatnia tabletke tj 20 wiec pierwsza przyjmujesz w nastepna srode.

Gość milllla
tak wczoraj wzielam 20..i nie chcialabym brac dzisiejszej- 21...wiec chyba nic sie nie stanie jak tej 1 nie wezme... z koncu o tydzien sobie tez przyspieszalam :]

"w końcu o tydzień też sobie przyspieszałam" :O ręce opadają... to ciesz się, że nie wpadłaś, jeśli wtedy przyspieszałaś sobie również poprzez zażycie mniejszej ilości tabletek tak się nie robi!!!!! nie tylko ryzykujesz wpadkę ale rozwalasz organizmowi rytm jakiego powinien nabrać przy regularnym braniu tabletek... to co można skrócić to tydzień bez tabletek a nie okres ich zażywania!!! tabletek powinnaś wziąść wszystkie 21, wg mnie dziewczyny nie łykajcie tabletek jak cukierków bo to są hormony!!! ...a później płacz, że brałam tabletki i zaszłam.... :O

Gość sialala1111
proponuję brać następny listek nie robiac przerwy wtedy nie dostaniesz okresu. Zrób przerwę po zakończeniu 2 listka.