Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klii989555

Czy wy w swoich domach rodzinnych też brzydzicie sie siadać na kiblu ?

Polecane posty

Gość klii989555

Bo ja mieszkam z mama tatą i siostrą i mimo t oi tak sikam na malysza albo podkladam papier pod tylek jak sie załatwiam. a wy uwazacie to za dziwne? nie mam brudnych rodziców ani siostry a wrecz przeciwnie ale i tak sie boje ze cos bym mogla złapać..

Gość happy pitbull
a ja mam na odwrót, potrafię usiąść na każdym kiblu o ile jest czysty. dlatego wiecznie łapię jakiegoś syfa, bo nie potrafię się wyzbyć tego chujowego nawyku siadania na kiblu w miejscu publicznym :o

Gość Kosterko
U siebie nie ale juz u ciotek wujkow to tak i zawsze podkladam papier toaletowy.

Gość dsadsasda
jebnięta jesteś czy co? A może się nie myjesz tak samo jak Twoi rodzice i siostra? albo dajesz dupy? Wtedy masz rację....

Gość kazdy ocenia po sobie
pewnie nie myjesz dupska i dlatego papier podkladasz

Gość Żona pewnego męża
mam znajomą co miała fioła na pkt swojej córki i czystości.Dziecko miało dezynfekowany nocnik jak było małe po każdym użyciu,Jak gdzies jechali to znajoma zabierała ten nocnik ze sobą dla córki.Teraz ma 10lat i muszla klozetowa też jest dezynfekowana po każdorazowym użyciu przez domowników.Dziewczynka ma problemy ,bo nie skorzysta ze szkolnej toalety,u dziadków czy koleżanek.Paranoja.

Gość all8hhhh
ja popieram autorke mama tez moze miec grzybice pochwy