Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leon7777777

podwójna zdrada

Polecane posty

Gość zakochałeś się było cudownie
DOWCIP MI SIĘ PRZYPOMNIAŁ 25 rocznica slubu - mąż do żony, ehhh. szlag mnie trafia jak sobie pomyślę,że jakbym zamiast się żenić, zastrzelił cię to już teraz bym był wolnym cżłowiekiem....

a po co ci to wiedziec? chcesz nadal jej wciskac kity czy odejsc od żony?

Gość jak długooo
W życiu nie twierdze, że jak nie zostawił żony to nie ma jaj!!! On ich nie ma, nie miał w ogóle! Jest sk***wielem (Opcja 2) - czy zostawiłby żonę czy nie, tak jak to uczynił. Drażni mnie tylko trochę,że dawał dooopy i żył taki w skowronkach, szczęśliwy, jakie to życie piękne itd. A tak na dobrą sprawę to dupek. A wiecie dlaczego? Bo jeżeli nie chciał być z żoną bo "zaczęło się psuć" to mógł ją zostawić (mimo że kobieta by się załamała może), a dopiero potem się kur*ić! A ze stwierdzeniem "zaczęło się psuć" - TO W OGÓLE KOMEDIA, w życiu sa problemy ZAWSZE. Ale wiemy juz, że żona nie będzie mogła na niego liczyć, bo jego stwierdzenie będzie "ojej, psuje sie w moim małżeństwie", zwinie dupsko i pójdzie. widać,że tchórzliwy facet, bo uciekł z tego forum szybciej chyba jak na niego wszedł :D

ciekawi mnie czemu w nieszczesliwym ukladzie z zoną nagle dziecko? tu obiecuje innej ze z nia bedzie a tu zone zbzyka :D:D niezly ;)

Gość rozwiązanie sytuacji
nie bzyka tylko obiektywna sytuacja zmusza go do spełniania obowiązku małżeńskiego, bez przyjemności oczywiście (wszystkie orgazmy udawał):D

jedno Ci powiem autorze kobiety mają rozne dziwne pomysły ale jakby prze baczyla ci to to byłaby dla mnie ostatnią idiotką :O

nie idiotką, tylko kobietą rozumiejącą niezwykle trudną sytuację w której się znalazł...;)

powinna rozumieć tą delikatną i niezwykle trudną dla niego sytuację, cierpienie kochanki itp, poza tym zachować daleko idący spokój i powściągliwość, w końcu jest w ciaży...

Gość zakochałeś się było cudownie
czy facet może: nie mieć przyjemności z seksu (bo się nie układa, kocha inną, zona jest be) jednocześnie udawać orgazm, żeby żonie nie było przykro i spełniać sój małżeński obowiązek, skłądając swe ciało na ołtarzu spokoju stadła i jednocześnie mieć wytrysk zapłądniając tę kobietę Nie wiem jka dla Was ,a le dla mnie ten face tto mistrz Szkoda, ze to tylko prowokacja

:) mistrz czego? dla mnie to ostatni doopek oki rozumiem chciał sobie pokicac na boku moge zrozumiec ale mógł do tego znalezc kobiete którą nie musiał okłamywac ze dla niej zycie zmieni :O a tak?? wygodniś :classic_cool:

Gość a ja znam taka historie
facet zonaty za kochany w mojej koleżance, na odchodne zrobił żonie dziecko, ale było piekło!!!!! Dzisiaj jest z ta moja kolezanka. Ja bym na faceta patrzec nie chciała.