Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszę z piwnicy

O życiu seksualnym Polek - oczywiście NIE z Polakami

Polecane posty

Gość piszę z piwnicy

"Seksturystyka Polek nikogo już nie szokuje. Co więcej – na ognisty romans z egzotycznym kochankiem może pozwolić sobie nawet słabo zarabiająca nauczycielka. Wczasy w Egipcie czy Tunezji należą do najtańszych. Panie – jeśli nie pomylą wakacyjnej przygody z miłością – mogą w tych krajach całkowicie gratis otrzymać całą paletę doznań erotycznych. Są uśmiechnięci, czarujący, bezpośredni, męscy, przystojni. Mają piękne oczy. Nikt tak jak oni nie prawi komplementów. W łóżku polscy panowie nie dorastają im do pięt. Potrafią sprawić, że każda kobieta czuje się przy nich jak miss świata – jest piękna, wyjątkowa i pożądana. Co ważne: niemal równe szanse mają u nich nastolatki, jak i panie, które mogłyby być ich matkami. Arabscy chłopcy z turystycznych miejscowości Egiptu i Tunezji gwarantują, że te pierwsze wrócą do szarej, nadwiślańskiej rzeczywistości ze wspomnieniami romantycznych uniesień, a drugie z przywróconą wiarą we własną kobiecość." (źródło: onet) :D:D:D:D:D wg mnie to jest najważniejszy fragment: "W łóżku polscy panowie nie dorastają im do pięt. " :D

Gość stary gruby szczur
j a tam sie cieszę że nie jestem czarniawym latino (czy tam arabo) lovelasem... prosty ze mnie chłop z nad wisły i dobrze mi z tym, dzieki bogu moja dziewczyna nie jest zakompleksioną kurką domową, która potzrebuje egzotycznych doznań. niestety większość polek to zakompleksione kucharki wychowane na telenowelach i tanich romansach.