Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Requiem

Praca przez internet.

Polecane posty

Jestem ciekawa,jak to jest z pracą przez internet. Na moją skrzynkę pocztową przychodzi wiele wiadomości dotyczących własnie tego. PIszą,że można zarobic nawet do ok. 1500zl miesięcznie,tylko poprzez spełnianie zadań przez internet. Spróbowała bym nie pytając innych,ale warunkiem jest tak jakby \"kapitał zakładowy\" ,czyli wpłata ok 40zł na zalożenie własnej strony www. Brał ktoś kiedyś w tym udział? Generalnie mam na mysli taką \"firmę\"(nie wiem jak to nazwać) VictoriaPlus. Myślicie,że to jakiś fałsz?? Próbował ktoś kiedyś?

Gość wsjij
Lipa na 100%, im chodzi o 40 zł od naiwnych jak ty.

Własnie,że nie naiwnej jak JA. Bo gdybym była naiwna i było by mi wszystko jedno,czy stracę te 40 zł,to bym się nie pytała. Zastanawiało mnie tylko,że skoro to oszuści,to dlaczego jeszcze nikt się tym nie zajął? Widocznie ludzie pozwalają sobie na to,że złodzieje na nich zarabiają ;/

Zarabianie w sieci to super sprawa. Ale najlepiej wykombinować to sobie tak, aby mieć dochód pasywny - to znaczy raz coś zrobisz i potem możesz sobie leżeć do góry brzuchem a kasa będzie leciała. Oczywiście nic nie ma za darmo. Najpierw musisz trochę popracować, np. umieścić linki do programu partnerskiego w sieci. Jak ktoś wejdzie z twojego linku, to kasa będzie leciała na twoje konto. Zresztą zapraszam na moją stronkę, gdzie dowiesz się wszystkiego.

Gość bajki dla naiwnych
każdy to wie

Gość bargrom
Nie do końca wszystko gdzie na początku trzeba samemu coś wpłacać to oszustwo, na przykład handel domenami internetowymi, żeby zacząć trzeba jakąś mieć, czyli jak to w każdym prawdziwym biznesie musisz zakupić towar, aby go później odsprzedać po wyższej cenie. Oczywiście to przykład, ale faktycznie nie polecał bym wszystkich cudownych metod takich jak klikanie w reklamy bądź marketing działający na zasadzie piramidy. Jeśli ktoś jest zainteresowany handlem domenami to tutaj możecie znaleźć trochę ciekawych informacji. http://e-zarabiac.blogspot.com/p/handel-domen ami-internetowym.html Bądź też polecał bym zainteresować się programami partnerskimi, to też dobry i uczciwy sposób na zarobienie pieniędzy, np. program partnerski mbank-u http://e-zarabiac.blogspot.com/p/mbank.html