Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Zmija w kropki bordo

CSI Kryminalne zagadki Miam-pomóżcie!

Polecane posty

Wczoraj na polsacie leciało ale nie dałam rady obejrzeć.Może ktos powiedziec jak to się skonczyło,kto i dlaczego wymordował rodzinę tej dziewczynki? Na ulicy pojawia się kilkunastomiesięczna dziewczynka w piżamce poplamionej krwią. Dziecko jest wystraszone, ale nie zostało ranne. Horatio Caine przemierza ulice przedmieścia Miami, by odnaleźć dom, w którym doszło do morderstwa. W końcu grupa śledcza odkrywa kilka ciał z ranami postrzałowymi...

Gość tak sobie dumam
no to zdaje się, że przespałam więcej niż mi sie wydawało, bo mnie to się na jakimś ubitym bez powodu mega przystojniaku urwało :/

Gość to ja mam do Was pytanie
bo wczoraj były dwa odcinki, ale nie wiem jak się skończył ten drugi - spałam już :P

Gość grzeczna123
Mordercą byj ojciec rodziny. Nie wytrzymał napięcia psychicznego - przynajmniej tak się na końcu tłumaczył - (miał zdaje się 4 dzieci), zabił żonę (na którą próbował \"zrzucić\" tą zbrodnię przez fałszywe dowody) i prawie wszystkie dzieciaki, prócz tej właśnie dziewczynki.

Gość udomowione koty to pół biedy
ojciec zabił, bo ponoć już nie wytrzymał płaczu tego 4-miesięcznego dziecka!! Najpierw zabił żonę, potem synka przed komputerem. W tym czasie ten 16-letni syn wyniósł tę mała i schował ją do budy psa, potem wrócił po tego maluszka (no bo teoretycznie który złodziej zabiłby niemowlaka?) i zstał ojca ze śrutówką. Rzucił się na ojca, odebrał mu broń i strzelił ojcu w plecy. Potem wyciągnął braciszka z bujaczka ale ojciec był tylko ranny, więc wstał wziął broń i zabił syna z tym maluszkim w ramionach (jak chłopak już stał w drzwiach i chciał uciekać). Porażka, spać nie mogliśmy po tym filmie.

tem niemowlak dostał odłamkami śrutu ale to wystarczyło żeby zmarł. Naprawdę straszny odcinek. Tym bardziej że sama mam małe dzieci i kawał czasu spać nie mogłam bo głupie myśli nachodziły :O

Na pewno ojciec, bo się przyznał. Małej w tym czasie w salonie nie było. Ojciec zabił śpiącą żonę, potem poszedł do syna do pokoju. W tym czasie mała podreptała do matki, stała nad matką w tej kałuży krwi. Do domu wszedł 16-latek, zobaczył matkę, wziął małą na ręcę i pobiegł ją ukryć. Wrócił po małego braciszka a tam już był ojciec z bronią.

Gość tak sobie dumam
no wiem, że dwa, ale miałam wrażenie, że pierwszy połknęłam cały, a drugiego większość, a tu sie okazuje, że ja całą masę trupów przegapiłam ;)