Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisząca kobieta

Co sądzicie o takim prezencie ślubnym?

Polecane posty

Gość niee
brzydkie

Gość 1234565
bardzo ładne ,delikatne i smukłe . super prezent :-)

Gość pisząca kobieta
a co w nich brzydkiego?

Gość fagjaka
bardzo ładne , i przydatne

Gość ................p
brzydkie

ja tam bym nie była zadowolona, kupa kasy wywalona w cos co lezalo by cały czas w opakowaniu gdzies gleboko w szafie.. Ja mam 2 kubki w ktorych pije kawe i jeden w którym zawsze herbate i u siebie w domu nie lubie w niczym innym pić. Ale to zalezy na ile znasz mlodą parę, jesli poprosili o co takiego to ja jszcze bym czegos poszukała bo ten nie zachwyca, a jesli nic nie mówili to najlepiej dac kase

Gość pisząca kobieta
no oni na co dzień może by z tego nie pili, ale jakby mieli gości to miło by im było wyciągnąć elegancki komplet - chciałabym, żeby mieli pamiątkę, bo pieniądze się rozpłyną, a ta osoba jest mi bliska i chciałabym dać coś namacalnego

Gość ale twój wybór ty ich lepiej z
ja też z takich filiżanek nie pije... zdecydowanie wolała bym pieniądze

Gość 1234565
a ja uważam ze kasa to najłatwiejszy i najmniej efektowny prezent. a taki serwis jest na pewno przydatny. mi kawa zawsze o wiele lepiej samkuje kiedy jest ładnie podana. poza tym imbryk można wykorzystać do parzenia super herbaty- mieszanki paru herbat z dodatkiem cytryny, skórki pomarańczowej albo cynamony lub goździków. takiego efektu nie uzyskasz parzac herbate w kubku...:-)

Gość lilii
takie sobie.. tez bym wolala kase

Gość kruszynkaaaa
ładne, delikatne ale zdecydowanie bym wolała pieniądze, bo wiem że taki prezent nie byl by mi przydatny w domu :)

Gość niee
piszaca kobieto- a co w Tym ladnego? Baardzo skromne- wygladem przypomina najtansze porcelany z marketow. Wybierz cos chociaz z wzorkiem lub o finezyjnym ksztalcie. Ja bym nie chciala dostac

Gość 1234565
poza tym pieniadze, które dostaliśmy dawno sie rozeszły i nawet nie pamiętam ile od kogo a prezenty "rzeczowe" mam do tej pory i przypominają zarówno osobę która to podarowałą jak i okazję , z powodu której zostały podarowane a to jest bardzo miłe

Gość mamamamamama
prezent niepotrzebny- bedzie zalegalo na polce i tyle

Gość 1234565
wzorki są banalne i szybko wychodzą z mody natomiast ładny, gładki kształat jest zawsze modny i się nie starzeje

Gość kaseta magnetofonowa
Mnie się ten akurat serwis zupełnie nie podoba. Jak juz nie chcesz dawac kasy, to mozesz dać kupon - teraz sklepy takie często oferują - na powiedzmy 3 stówy w konkretnym sklepie i niech sobie sami wybiorą, co im sie podoba. Bo możliwe, ze akurat trafisz w gust, ale jak nie trafisz, to szkoda twoich pieniedzy. A mało to to nie jest

Gość ale twój wybór ty ich lepiej z
Tylko drogi trochę.. a z tymi kuponami to też dobry pomysł...

Gość kaseta magnetofonowa
nie da sie powiedziec - to ładne, tamto brzydkie, tu mają ładne rzeczy, tam nie - bo kazdy ma własny gust Dlatego albo sie dobrze rozeznajcie, co im siepodoba, albo dajcie im mozliwosćwyboru

Gość evvvunia
zdecydowanie wolalabym pieniadze

Gość piękny ale wolałabym kasę

Gość foliowanie
Bardzo ładny, ale chyba wolałabym zestaw obiadowy niż kawowy. Filiżanki i mini zestawy kawowe dostaje się na każdym kroku, ale zestaw obiadowy, właśnie taki zwyczajny gładki biały lub ciemny (ale jednolity bez ozdób) to moim zdaniem fajny pomysł. Ja bym się cieszyła. Kocham takie rzeczy. I na pewno nie leżałby na dnie szafy. Codziennie lubię jadać na ładnej zastawie. Jak człowiek odłoży na dno szafy to później okazuje się, ze nigdy tego nie użył, leżało i się kurzyło.

Powiem z perspektywy byłej Panny Młodej: dostaliśmy "wypasiony" serwis kawowy Rosenthala Maria Weiss. Co prawda nie chcieliśmy specjalnie prezentów rzeczowych, i serwis ten leży zdeponowany póki co i nieużywany w domu rodzinnym, to akurat z tego prezentu się ucieszyłam, bo wzór Maria Weiss jest bardzo uniwersalny i pasuje do wszystkiego, a Rosenthal to jednak Rosenthal. Taki komplet się nie zestarzeje, będzie można przekazać go młodszemu pokoleniu bez żadnego wstydu. Natomiast z rozmów z wieeeloma Pannami Młodymi tuż po ślubie wiem, że zazwyczaj nie jest to "ulubiony" prezent. No name`owa porcelana miewa różną trwałość, a jeśli jeszcze nie trafi się w gust, albo - co gorsza - więcej osób wpadnie na taki pomysł.... ja bym nie ryzykowała.

PS W takim czajniczku absolutnie NIE parzy się herbaty. To zdecydowanie komplet kawowy.