Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mnick

Mój były

Polecane posty

Gość Mnick

Może ktoś powie, że to naiwne pytanie, ale czy facet w wieku około 38 lat może się zmienić jeśli bardzo mu zależy na kobiecie? Ja ze swoim zerwałam około 10 miesięcy temu po 3 letnim związku. On nadal o mnie zabiega, mówi że mnie kocha i wiem że to prawda, daje mi wsparcie, jest dobrym przyjacielem, zabrał mnie na fajną wycieczkę itd. Tylko że podczas tych 3 lat trzy razy stracił pracę nie do końca nie ze swojej winy, przesadzał z alkoholem czasem dość mocno, zdarzało mu się kłamać, kręcić, albo o czymś ważnym nie mówić, wg mnie to jest jak okłamać, wydawać pieniądze nie wiadomo na co. Teraz też nie pracuje od miesiąca, ma problem ze znalezieniem pracy. Mówi mi że się zmienił, że nie będzie tak więcej postępował, bo to zerwanie to był dla niego cios i dostał nauczkę. Ja nie potrafię w to uwierzyć, wydaje mi się, że jak do niego wrócę to za jakiś czas będzie tak samo jak było przed zerwaniem. Poza tym nie sądzę że człowiek w tym wieku może się tak zmienić.

Gość Mnick
Nie ma chętnych do komentarza?

wiesz... trudno powiedzieć... może coś zrozumiał? trudno stwierdzić jak sie kogoś nie zna - Ty go znasz najlepiej powinnaś wiedzieć czy to czcze gadanie czy może faktycznie... ale jedno jest pewne - on ma pewne przyzwyczajenia i pewne zachowania będzie powielał ale pytanie czy będzie to korygował gdy będziesz mu na zwracać uwagę .. ?

Gość nie mam pseudonimu
Ja też sądzę, że się nie zmieni. To tak, jak mój były. Najpierw świrował na boku z jakimiś pannami, a potem - kiedy zrozumiał jak byłam fajna ;) - przez rok usiłował skłonić mnie do ponownego bycia razem i też wmawiał mi, że się zmienił. Nie wierzę w takie przemiany u dorosłych ludzi.

Gość Mnick
Zwracałam mu na to uwagę podczas tych 3 lat i może były zmiany, ale na chwilę. Mam koleżanki, które twierdzą że nie ma sensu się w to ponownie angażować. Jedna zna go dość dobrze.

Gość Mnick
Mojego inne kobiety nie interesowały

z jednej strony wydajesz się być pewna że nic z tego nie będzie, ale z drugiej strony piszesz tu... i masz wątpliwości - dlaczego?

Gość Mnick
Bo chyba jeszcze coś do niego czuję, ale nie wiem czy to nie wynika z przywiązania i strachu przed samotnością....może braku innej osoby, która by mnie kochała i akceptowała taką jaka jestem. To jest bliski dla mnie człowiek, ale jak pomyślę, że będzie tak jak było w związku, to boję się

teraz rozumiem - daj sobie z nim spokój ;) a to że jego nie będzie - nie oznacza że nie będzie kogoś innego ;)

Gość Mnick
Dzisiaj muszę podjąć ostateczną decyzję...boję się ją podjąć, jak powiem nie, to zniknie na zawsze

Gość Ko0lorowa
Skoro masz watpliwosci i skoro juz kiedys zerwalas, to dobrze wiesz, co cie czeka. Nie lekcewaz wlasnej intuicji i nie pakuj sie dobrowolnie w klopoty, ktore dobrze znasz. Wiesz jaki on jest, a ludzie sie nie zmieniaja, a juz na pewno nie w tym wieku.

Gość bułabułabuła
i bardzo dobrze zrobisz,facet w tym wieku już się nie zmieni ,.a wciskać ciemnote ty każdy potrafi.charakterek ma już rozwinięty i to na swoją korzyść ,także nie daj se oczu zamydlić że on się zmienił ,czy zmieni ,nie wierzę.

Gość jesli wierzysz w to
że 38 letni facet zmieni swój charakter to sie za dużo melodramatów naoglądałaś to nie jest możliwe taki jest i tak juz zostanie nie ma co sie oszukiwać